Haberler

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Hastane Sahnesiyle Sağlık Çalışanlarından Takdir Topladı

Güncelleme:

ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, son yayınlanan bölümünde hastane sahnesiyle sağlık çalışanlarının takdirini topladı.

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, hastane sahnesiyle çok konuşuldu.

Dizinin geçen hafta ekrana gelen 113. son bölümünde Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı Hızır Çakırbeyli vurulmuş ve ameliyata alınmıştı. Hızır'ın kardeşi ve yakınları ise ameliyathane önünde bekliyordu. İçerden çıkan doktor, hasta hakkında bilgi verdi ve kalabalığın dağılmasını istedi. O sahnede Alpaslan ve Hızır Çakırbeyli'nin yakınlarının doktora kibar ve saygılı davranması ise ünlü cerrah Prof. Dr. Bingür Sönmez'in dikkatini çekti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Hastane Sahnesiyle Sağlık Çalışanlarından Takdir Topladı

DİZİDEKİ SAHNE İÇİN TEŞEKKÜR MESAJI YAZDI

Daha önce bazı dizilerde doktorlara karşı sert tutum takınan karakterlere tepki gelmişti. Prof. Dr. Bingür Sönmez'in Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'daki bu sahne için teşekkür mesajını, dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca Instagram hesabından paylaştı. Sahnenin videosunu da yayınlayan Oktay Kaynarca paylaşımında, Bingür Sönmez'in şu mesajını da yazdı:

"Değerli arkadaşlarım yıllardır dizilerde sağlıkta şiddeti teşvik eden sahnelerden bıkmıştım. İlk defa Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ameliyathane önünde sağlık ekibine saygılı davranıldığını gördük. Sevgili Oktay Kaynarca'nın şahsında Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'e ve Onur Tan'a teşekkür ediyoruz. Bize olması gerekeni sunmuşlar, örnekleri çok olsun. Prof. Dr. Bingür Sönmez"

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Hastane Sahnesiyle Sağlık Çalışanlarından Takdir Topladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Oktay Kaynarca Bingür Sönmez Magazin Haberler

500

Yorumlar (22)

Ahmet:

Doktorun hasta yakınlarına böyle bilgi vermesi de sadece dizi ve filmlerde oluyor.

28
13
yanıtYanıtla
a.s:

hepsı degıl ama bazıları gercekten sopayı hak edıyor

19
8
yanıtYanıtla
erdem:

senin gibi insanlarda çok dayak istiyor ama atan yok işte

yanıt8
yanıt10
Ad:

Lan siz kimsiniz. Ne sopasından bahsediyosun. Senin gibilere sopa atcan ki ülke biraz toplasın kendini.

yanıt3
yanıt0
sakaryalı:

dizide doktorun davranış şekliyle gerçek hayatta yaptıklarını sağlık bakanlığı müfettişleri göndererek bi baksın yarısı insan gibi davransada yarısı beş para etmez tamam doktor bi noktaya kadar bize sağlığımızı kazandırıyor ama davranış şekilleri hiç hoş değil hele bide azarlamaları yokmu işte o an film kopuyor gene söylüyorum doktora şiddet te hayır ama denetleme mekanizması şart. . .

22
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Buradan çıkardığımız aonuç, memleketin bilimadamlarının/-kadınlarının bile mafyöz diziler izleyerek hayaller aleminde yaşadığıdır . . Allah sonumuzu hayır etsin, bayır aşağı yuvarlanıyoruz cümbür cemaat.

12
8
yanıtYanıtla
ŞAHİN KARA:

ZATEN SADECE DİZİDE OLUR DEVLETİMİZ HER TÜRLÜ İMKANI KENDİLERİNE SAĞLIYOR ONLAR İSTİSNA OLANLAR HARİÇ İNSANLARI AŞAĞILAYARAK BAKIYOR.

10
8
yanıtYanıtla
L.A.:

yani devletimizin mafya gruplarına her türlü imkanı sağladığını görüyorsunuz :)

yanıt0
yanıt0
Dr:

Ezik

yanıt1
yanıt2
DR ye cevap.:

Paranın esiri, halk düşmanı, para için insanların sağlığını hiçe satan kişi, Zorunamı Gitti söylediklerim

yanıt0
yanıt1
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title