Haberler

Eskişehirspor'un Transfer Yasağını Kaldırmak İçin 21 Milyon Liraya İhtiyacı Var

Eskişehirspor Başkan Vekili İsmail Hakkı Gül, gelecek sezon transfer yasağının kaldırılabilmesi için ilk etapta 21 milyon liraya ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Türkiye 1'inci Futbol Ligi takımlarından Eskişehirspor'un Başkan Vekili İsmail Hakkı Gül, Genel Sekreter Erdal Şahbaz ile birlikte Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Gelecek sezon Eskişehirspor'un transfer yasağının kaldırılabilmesi için ilk etapta yaklaşık 21 milyon liraya ihtiyaçları olduğunu açıklayan İsmail Hakkı Gül şunları söyledi:

"Göreve geldiğimiz de Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki transfer yasağımız kapalıydı. Aynı zamanda FİFA ve UEFA'da dosyalarımız vardı. Takımımızı hedefe taşımak için acilen bu transfer tahtasını açmamız gerekiyordu. Bunları çözdük. Son gün, son dakika transferi çözdük.

Sezon boyunca yönetim kurulumuz 40 milyon lira gibi bir kaynak yarattı. Bu TFF 1'inci ligdeki en önemli kaynaklardan birisidir. Önümüzdeki sezonla ilgili acil yapılması gerekenler var. Bu yıl da takımın hedefsiz olmaması gerektiğinin bilincindeyiz. Birinci önceliğimiz Futbol Federasyonu transfer tahtasını açmak için eski hocalarımızın ve futbolcularımın borçlarının acilen ödenmesi gerekmektedir. Bugün itibariyle Futbol Federasyonu'ndaki transfer yasağımızı kaldırmamız için 21 milyon liraya ihtiyacımız var. Bunun bir kısmı yapılandırılabilir. İkinci önceliğimiz ise FİFA ve UEFA'daki 11 dosyayı kaldırmamız için bugün itibariyle, faizleri hariç 11 milyon lira ihtiyaç vardır."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-İsmail Hakkı Gül'ün açıklamaları

Haber-Kamera: Hakan TÜRKTAN / ESKİŞEHİR,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehirspor Erdal Şahbaz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title