Haberler

Eskişehirspor Teknik Direktörü Skibbe Fenerbahçe Deplasmanından En Az 1 Puanla Dönmek İstiyoruz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Skibbe Fenerbahçe deplasmanından en az 1 puanla dönmek istiyoruz Eskişehirsporlu futbolcular, kulüple karşılıklı olarak sözleşmesini fesih eden Diego ile vedalaştı Eyüp KELEBEK - ESKİŞEHİR DHA (fotoğraflı) Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Fenerbahçe maçı ile ilgili olarak, Eğer iyi bir günü yakalarsak 3 puan, iyi bir günü yakalayamazsak bir puanla geri dönmek istiyoruz dedi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Skibbe Fenerbahçe deplasmanından en az 1 puanla dönmek istiyoruz

Eskişehirsporlu futbolcular, kulüple karşılıklı olarak sözleşmesini fesih eden Diego ile vedalaştı

Eyüp KELEBEK - ESKİŞEHİR DHA (fotoğraflı)

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Fenerbahçe maçı ile ilgili olarak, Eğer iyi bir günü yakalarsak 3 puan, iyi bir günü yakalayamazsak bir puanla geri dönmek istiyoruz dedi.

Ligin ilk maçını deplasmanda Fenerbahçe ile oynacak olan Eskişehirspor'da hazırlıklar sürüyor. Teknik direktör Michael Skibe gözetiminde Vali Henefi Demirkol Tesisleri'nde antrenmana çıkan Eskişehirsporlu futbolcular, kulüple karşılıklı olarak sözleşmesini fesih eden Diego ile vedalaştı. Başarılı defans oyuncusu Diego arkadaşlarına tek tek sarıldı. Zaman zaman gözyaşlarına hakim olamayan Diego arkadaşlarını alkışları arasında antrenman sahasından ayrıldı. Diego'nun aralarında Antalyaspor'un da bulunduğu bazı kulüplerin transfer listesinde olduğu belirtildi.

Diyanet Sen Şubesi yönetim kurulu üyeleri de Michael Skibbe'ye çiçek verdi. Yönetim Kurlu üyelerinden Şevket Güven, Eskişehirsporlu futbolculara yeni sezon için dua ettirdi. Yapılan duanın ardından futbolcular antrenmana başlarken teknik direktör Skibbe de basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe deplasmanından en az bir puanla dönmek istediklerini söyleyen Michael Skibbe şöyle konuştu

Fenerbahçe maçı zorlu bir mücadele olacak ama bizi tabi ki ateşleyen bir mücadele. Bu senenin şampiyon favorileri arasında görünen bir takıma karşı kendi evlerinde mücadele göstereceğiz. Eğer iyi bir günü yakalarsak 3 puan, iyi bir günü yakalayamazsak bir puanla en az geri dönmek istiyoruz. Ama tabi ki sezon başlaması da bizi mutlu ediyor. Çünkü altı buçuk haftadan beri yoğun bir hazırlık dönemi geçiriyoruz, Cuma günü sezonun başlaması bizi mutlu ediyor.

Oluşturdukları kadrodan memnun olduğunu belirten Skibbe, Biz gelecek sezon için her yönde yarışabilecek bir takım kurduk. Tabi ki ellinci kuruluş yılımızda geçen sezon gösterdiğimiz performanstan daha iyi performans sergilemek istiyoruz ve bunu bizim takımın yapabileceğinden de yüzde yüz eminim dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Michael Skibbe Eskişehirspor Fenerbahçe Eyüp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title