Haberler

Eski eşinin satırla öldürdüğü Ayşe'nin tabutuna kadınlar omuz verdi

Güncelleme:

Boşandığı eşi tarafından satırla öldürülen 2 çocuk annesi Ayşe Tuba Arslan gözyaşları içinde toprağa verildi. Tabutu ise sadece kadınların taşıması dikkat çekti.

Eskişehir'de 6 ay önce boşandığı eşi Yalçın Özalpay'ın (52) satırlı saldırısı sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede 44 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 2 çocuk annesi Ayşe Tuba Arslan (44), gözyaşları içinde toprağa verildi. Tabutuna kadınların omuz verdiği Ayşe Tuba Arslan'ın annesi Meral Sondikme, "Hayvan dahi böyle doğranmaz. Gitti Tubam. Eceliyle ölmedi kızım. Nereye gittin, her şeyini bıraktın. Azrail her gün geçti, kimse korumadı seni" diyerek, gözyaşı döktü.

24 YILLIK EŞİ SATIRLA SALDIRDI

Eskişehir'deki bir anaokulunda aşçı olarak çalışan 2 çocuk annesi Ayşe tuba Arslan, 6 ay önce boşandığı 24 yıllık eşi Yalçın Özalpay tarafından, 11 Ekim'de, Odunpazarı ilçesindeki Atatürk Bulvarı'nda saldırıya uğradı. Arkasından gelen Özalpay, Ayşe Tuba Arslan'ın başına satırla vurduktan sonra çevredekilerin tepkisi üzerine kaçtı.

Polis ekiplerince yakalanan Özalpay, mahkemece tutuklandı. Eski eşinin satırlı saldırısı sonucu ağır yaralanan Ayşe Tuba Arslan ise ambulansla Osmangazi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Ancak 44 gün süren yaşam savaşını sabah dün sabah saat 05.00 sıralarında kaybetti.

Eski eşinin satırla öldürdüğü Ayşe'nin tabutuna kadınlar omuz verdi

KADINLAR OMUZ VERDİ

Ayşe Tuba Arslan için bugün Odunpazarı Vişnelik Mahallesi'ndeki Dursun Sami Ramazanoğlu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Anne Meral Sondikme ile baba Serdar Arslan'ın güçlükle ayakta durduğu törene sıra Eskişehirli kadınlar ileCHP Eskişehir Milletvekilleri Jale Nur Süllü, Utku Çakırözer, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Eski eşinin satırla öldürdüğü Ayşe'nin tabutuna kadınlar omuz verdi

Evladının tabutu başından bir an olsun ayrılamayan anne Meral Sondik, "Hayvan dahi böyle doğranmaz, gitti Tubam. Eceliyle ölmedi kızım. Nereye gittin, her şeyini bıraktın. Azrail her gün geçti, kimse korumadı seni. Satırlarla hayvan doğrar gibi doğradı evladımı. Gittin Tubam, artık geriye gelmeyecek. Katil onu satırla doğradı. Ben artık yaşamam" diyerek,gözyaşı döktü.

Acılı annenin sözlerinin yürekleri yaktığı törende cenaze namazını kıldıran İmam Necmi Dünya, kadın cinayetlerine dikkat çekerek, "Rabbimizden dileğimiz bu son olsun. Bir daha Ayşe'lerin, Tuba'ların akibetleri böyle olmasın. Onlar her şeyden önce anadır" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Odunpazarı Ayşe Tuba Haberler

500

Yorumlar (25)

Geleceğini koru:

Kadın cinayetleri, çocuk istismarı vs ciddi önlemler almak için hükümet daha neyi bekliyor acaba!!!

37
5
yanıtYanıtla
MÜFTÜ DEDE:

ALLAHIN KANUNLARIYLA YÖNETİLMEYEN ÜLKELER HİÇ BİR ZAMAN BU CEZALARIN KARŞILIĞI OLAN KISASI UYGULYAMAZ.

yanıt13
yanıt7
ADINI YAZ Y:

ALLAH rahmet eylesin. . . gene bir kadın boşanmasına rağmen hayatı elinden alındı. şimdi bu rahmetlinin 24 sene verdiği emeklerin karşılığı hayatıylamı ödemeliydi???benim yaşadığım yabancı ülkede boşanan eşler bir birlerinin hayatını mahvetmeyi bırak arkadaş olarak kalıyorlar. . çocukları için . . . .

11
3
yanıtYanıtla
Veli:

Senin yasadigin ulke neresi.eger avrupadaysa o ulke avrupada bizdeki gibi evlenme durumu cok az ....evlilik bitmiş yani..çogunlukla nikahsız birlikte yaşama var oralarda.

yanıt1
yanıt5
ADINI YAZ Y:

VELİ . . . Evet. . . Avrupada yaşıyorum çoğunlukla resmî evliler var ama beraber yaşayanlar yirmili yaşda olanlar . bizdede var çocukları olupta hala resmî nikahlı olmayanlar . dimi

yanıt3
yanıt0
SENAY:

Arkadaslar bilmiyorum hangi avrupa ulkesinde yasiyorsunuz bilmiyorum ama ben fransada yasiyorum burda 123 kadin cinayeti yasandi 2019 da eski esler yada eski sevgililer tarafindan. Meclis yeni yasa cikaracak bunun icin. Biraz yasadiginiz ulkenin haberlerini takip edin goreceksiniz hic dunya ulkesi kadina sidettin onune gecemiyor malaesef. Diyecegim guzelim turkiyemizi kotulemeyin bu katiller yuzunden. Bazi adamarin icleride bu var ve kendilerine karsi gelindimi iclerindeki seytan ortaya cikiyor.

yanıt1
yanıt0
ADINI YAZ Y:

ŞENAY. . . Ben Türkiye’yi . vatanımı kötülemek aklımdan bile geçmez. ben sadece kadına olsun erkeğe olsun şiddete karışı olduğum için yorum yapıyorum. en çokta yetişkin aklı başında olan insanların yanlış yapıp kaybettikleri geleceklerini ve kendileriyle beraberde çocuklarının hayatlarını mahvettiklerine üzülüyorum. . . atalarımız ne demişler öfkeyle kalkan zararla oturur. . . .

yanıt3
yanıt0
ÜLKEMDE ADALET İSTİYORUM.:

Allah yar ve yardımcımız olsun. Devlet sadece kendileri için var. Biz toplum için adalet istiyoruz.

13
0
yanıtYanıtla
BalkanCI:

Bizim Türk erkekleri cahil, kaba ve egitimsiz.

7
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bunların hepsinin sorunu para para yok işsizlik çok bunalım çok çinnet çok

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title