Haberler

Eski CIA ajanı Valerie Plame "Evet CIA gerçekten böyle araba kullanmayı öğretiyor" diyerek adaylığını açıkladı

Güncelleme:

16 sene önce deşifre olan ve görevden ayrılmak zorunda kalan eski CIA ajanı Valerie Plame, ABD Kongresi'ne adaylığını aksiyon filmi fragmanı gibi bir video ile açıkladı. Plame videoda "Evet CIA gerçekten böyle araba kullanmayı öğretiyor" ifadelerini kullandı.

16 sene önce deşifre olduğu gerekçesi ile CIA'dan ayrılmak zorunda kalan eski CIA ajanı Valerie Plame ABD Kongresi'ne aday oldu. Plame kendisini tanıtmak ve adaylığını duyurmak için aksiyon filmlerini aratmayan bir video klip hazırladı.

Hız yaptığı video klipte "Evet CIA gerçekten böyle araba kullanmayı öğretiyor" ifadelerini kullanması oldukça dikkat çekti.

Eski CIA ajanı Valerie Plame 'Evet CIA gerçekten böyle araba kullanmayı öğretiyor' diyerek adaylığını açıkladı

"EŞİNDEN İNTİKAM ALMAK İÇİN KİMLİĞİNİ İFŞA ETTİ"

Hazırladığı filimde Irak, İran, Suriye gibi pek çok stratejik noktada görev aldığını belirten Palme, 2003 yılında dönemin Başkan Yardımcısı Dick Cheney'nin özel kalem müdürü Scooter Libby'nin, eşinden intikam almak için kimliğini ifşa ettiğini söyledi.

Eski CIA ajanı Valerie Plame 'Evet CIA gerçekten böyle araba kullanmayı öğretiyor' diyerek adaylığını açıkladı

"SİZDEN HESAP SORMAYA GELDİM"

Hükümetin kendisine ihanet etmesi sonucu görevi bırakmak zorunda kaldığını söyleyen Plame Trump'ın geçen sene Libby'i affettiğini söyledi. New Mexico'dan adaylığını açıklayan Palme, lüks bir araç ile hız yaptığı videonun sonunda, "Evet CIA gerçekten böyle araba kullanmayı öğretiyor. Ve Sayın Başkan sizden hesap sormaya geldim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title