Haberler

Eski Bakanın Mezarının Yanında Mühimmat Bulundu

Güncelleme:

2 Şubat'ta yaşamını yitiren eski bakanlardan Rüştü Kazım Yücelen'in mezarının yanında 3 uzun namlulu tüfek ve mühimmat bulunduğu ortaya çıktı.

Ankara'da tedavi gördüğü hastanede geçen 2 Şubat'ta yaşamını yitiren eski bakanlardan Rüştü Kazım Yücelen'in defnedildiği Mersin'in Anamur İlçesi'ndeki mezarının yanında 3 uzun namlulu tüfek ve bu tüfeklere ait mühimmat bulunduğu ortaya çıktı.

GÜVENLİK AMACIYLA İNCELEME YAPILIRKEN BULUNDU

Rüştü Kazım Yücelen'in cenazesi, 3 Şubat'ta memleketi Anamur'da düzenlenen törenin ardından ilçe mezarlığında defnedildi. Törende güvenlik önlemi alan polis, cenazenin defnedileceği mezarlığa da giderek güvenlik amacıyla inceleme yaptı. Dedektörün de kullanıldığı incelemeler sırasında Yücelen'in mezarının yanında kısa bir zaman önce kazılıp üzeri kapatıldığı anlaşılan bir çukurda dedektör sinyal vermeye başladı.

UZUN NAMLULU TÜFEK VE MÜHİMMAT

Durumdan şüphelenen polis, herhangi bir işlem yapmayarak kalabalığın dağılmasını beklerken, konuyla ilgili de Cumhuriyet savcısına bilgi verildi. Havanın kararmasıyla birlikte polis, aynı gün saat 20.00 sıralarında savcılığın talimatıyla Bakan Yücelen'in mezarının yanını kazmaya başladı. Kazıda 3 uzun namlulu tüfek ve bu tüfeklere ait mühimmat çıktı.

Mühimmatın mezarlığa kim ya da kimler tarafından gömüldüğünü tespit etmek için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rüştü Kazım Yücelen Anamur Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title