Haberler

Yasak aşk cinayeti! Karısının sevgilisini pompalı tüfekle kurşuna dizdi

Güncelleme:

İzmir'de 38 yaşındaki adam, eşinin 35 yaşındaki yasak aşkını pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

İzmir'in Kiraz ilçesinde, Orhan A. (38), eşi S.A. ile ilişki yaşadığını öne sürdüğü Ali Rıza Saka'yı (35) pompalı tüfekle vurarak, öldürdü. Jandarma ekiplerince olay sonrası saklandığı evde yakalanıp, gözaltına alınan Orhan A., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

POMPALI TÜFEKLE ATEŞ AÇTI

Olay, çarşamba günü saat 01.00 sıralarında, kırsal Mavidere Mahallesi'nde meydana geldi. Orhan A., iddiaya göre, babasına ait 03 FA 606 plakalı otomobille evinin yakınındaki ağaçlıkta arkadaşı M.A. ile birlikte alkol alıp, sohbet eden Ali Rıza Saka'nın yanına geldi. Araçtan inen Orhan A., eşi S.A. ile ilişki yaşadığını öne sürdüğü Ali Rıza Saka'ya yaklaşarak, pompalı tüfekle ateş açtı.

OLAY YERİNDEN KAÇTI

Kasıklarından vurularak, ağır yaralanan Saka, kanlar içinde yere yığıldı. Saka'nın arkadaşı M.A., sağlık ve jandarma ekiplerine haber verirken, Orhan A. ise otomobile binip, olay yerinden kaçtı.

KURTARILAMADI

İhbarla olay yerine gelen sağlık görevlilerince ambulansla Kiraz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Saka, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ali Rıza Saka'nın cenazesinin, bugün Birgi Derviş Ağa Camii'nde kılınacak namazın ardından Birgi Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

TUTUKLANDI

Jandarma ekipleri, Orhan A.'yı aynı mahallede saklandığı evde yakaladı. Orhan A. ile oğlu Serdar A. (15) ve ağabeyi Yılmaz A. (37) ile birlikte gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen Orhan A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kiraz İzmir Haberler

500

Yorumlar (39)

yener:

YİNE KADIN KARLI ÇIKIYOR NE GÜZEL BİR MEZARA BİRİ MAPUSA KADIN YENİ ASKLARA ADALETİNİZE BASLİM

56
1
yanıtYanıtla
Sacettin Cerktek:

Adam da vurmayıp yeni aşklara yelken açabilirdi. Vurdu da ne oldu, bazı konuların davası olmaz ;)

yanıt0
yanıt0
Erol Mehmet YIldız:

Biri hapse biri mezara kadın da yeniden avlanmaya. .

36
2
yanıtYanıtla
:

sana ne yahu

yanıt0
yanıt0
KERİMCAN:

O kadın başka erkeğin de başını yakacak şimdi. Bu kadın milleti yok edilmeli erkek erkeğe biz idare ederiz.

12
21
yanıtYanıtla
fatih:

tamam, isyan etmişsin anladık da, erkek erkeğe idare ederiz olmamış, vur demişler öldürmüşsün birader, nereye çıkıyor bu lafın sonu

yanıt0
yanıt0
Sacettin Cerktek:

Evlenilmez ise pek bir zararı olmaz sanki ;)

yanıt0
yanıt0
Mehmedim:

Abartıyorsun ama

yanıt0
yanıt0
Saadet Yılmaz:

Allahın kanunu olsa o kadın ve adama herkesin içinde ayaklarına 100 değnek vurulurdu ve herkese rezil olurlardı. Kimsenin yüzlerine bakamazlardı. Ama kanun, insan kanunu olunca her şey değişti. Değerli erkek kardeşlerim, abilerim, hanımlarınıza lütfen sahip çıkın. Tesettür kadının kalesidir. Saçı açık olsa da bu işlerin kendisini cehenneme götüreceğini bilmeli ve Allahtan korkmalıdır.

23
7
yanıtYanıtla
AAA:

Tesettür ayrı bir konu kardeşim ihanet ayrı

yanıt0
yanıt0
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title