Haberler

Eşinin ölümünden sonra bunalıma giren adam, yakınlarına bir mesaj bırakıp 13. kattan boşluğa atladı

Güncelleme:

Beylikdüzü'nde kısa süre önce eşini kanserden kaybeden ve bunalıma giren 54 yaşındaki adam; yakınlarına bir mesaj bıraktı ve 13. kattan atlayarak intihar etti.

Beylikdüzü'nde eşini kısa süre önce kanserden kaybettiği için bunalıma giren 54 yaşındaki Suphi Orak, yaşadığı binanın 13'üncü katından atlayarak intihar etti. Komşuları, Orak'ın eşine roman yazdığını ve ölümü üzerine romanın yarım kaldığını ifade ederek üzüntülerini belirtti. Orak'ın, intihardan önce yakınlarına son bir mesaj attığı öğrenildi.

Olay, Beylikdüzü Barış Mahallesi Yeşil Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşini kısa süre önce kanserden kaybeden Suphi Orak (54), bunalıma girdi. Eşinin kaybetmesinin üzüntüsünü yaşayan Orak, bugün yaşadığı binanın 13'üncü katından atlayarak intihar etti. Yaşlı adamın yerde hareketsiz bir şekilde yattığını gören vatandaşlar durumu hemen sağlık ekiplerine haber verdi.

YAŞLI ADAM HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri ise olay yeri çevresini güvenlik şeridi ile çevirerek inceleme yaptı. Meraklı vatandaşlar ise yaşanılanları cep telefonları ile kaydetti.

EŞİ İÇİN ROMAN YAZIYORDU

Öte yandan, Orak'ın kaybettiği eşi için kısa süre önce roman yazmaya başladığı ve intihardan önce yakınlarına mesaj attığı öğrenildi. Orak'ın komşuları yazılan romanın yarım kaldığını belirterek üzüntülerini ifade etti.

Eşinin ölümünden sonra bunalıma giren adam, 13. kattan atlayarak intihar etti

YAKINLARINA MESAJ BIRAKTI

Öte yandan Suphi Orak'ın yakınlarına Whatsapp'tan bir mesaj gönderdiği öğrenildi. Orak mesajında "Hepinizi candan kucaklıyorum. Hepiniz benim için kıymetli ve değerlisiniz ama içinizdeki hainleri muhakkak temizlemelisiniz. Yoksa gelecek karanlıklarla devam edecektir. Cenazeme olan katılımı, yakalarda olan resimlerimle çoğaltırsanız sevinirim" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beylikdüzü Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (14)

ah ah:

kendi canına kıymak çok kötü bişey hele sonsuzluğa inanan bizler için eğer birileri hala sorunlarına çıkış yolu bulamıyorsa bunun sebebi bizleriz birbirimizi çok ihmal ediyoruz müslümanlığın en güzel yanı olan musafahayı unuttuk artık

31
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

allah rahmet etsin

21
1
yanıtYanıtla
GENÇKIZ:

NERESİ YAŞLI DAHA 54 YAŞINDA. . .

17
1
yanıtYanıtla
KÜBRA:

ADAM İHANETTEN BAHSEDİYOR. . HAYAL KIRIKLIĞINDAN. . NE ACISI NE BAŞKA BİRŞEYİ. . . ÇEVRESİNDEKİ BAZI KİŞİLERDEN BIKMIŞ. . . ALLAH RAHMET EYLESİN. .

14
0
yanıtYanıtla
ALTAN:

ADAM ÇOK ÜZÜLMÜŞ KÜBRA

yanıt3
yanıt1
çiçek:

ben ölürsen akbaba akrabaları çok mutlu olacaklar ölü bir insanın üzerine toprak atılır akbaba akrabalarım beni öylece bıraktılar ölüm haberimi aldığında tepkisini merak ettiğim çok akbaba akrabalarım var

yanıt0
yanıt0
Amedspor:

Ekonomi çoh çoh eyi hökümet dört dörtlük durmak yoh yola devam

2
4
yanıtYanıtla
HADİSLERE İNANMAK İMANDANDIR.......:

İNTİHAR ŞEYTANIN EN İĞRENÇ OYUNLARINDAN BİRİDİR. SIKINTILARDA İNTİHARI DÜŞÜNMEMELİ. HADİS-İ ŞERİF. . . . . . . . . - ALLAHÜ TEALAYA YEMİN EDERİM, ÖLÜM MELEĞİNİ GÖRMEK BİN KILIÇ DARBESİNDEN DAHA ŞİDDETLİDİR. . . . . . . . . - HADİS-İ ŞERİF. . . İNTİHAR EDEN BU KARDEŞİMİZE ALLAH RAHMET EYLESİN, GÜNAHLARINI AFFETSİN. . . .

3
0
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

ALLAH TAKSIRATINI AFFETSİN

3
0
yanıtYanıtla
DEMİREL:

ADAMA YAŞLI DİYE YAZIYONUZ ŞİMDİ 54 YAŞINDAKİLER BİZ YAŞLIMIYIZ DEYİP İNTİHAR EDERSE SORUMLUSU SENSİN HABER.COM:))) ALLAH RAHMET EYLESİN

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title