Haberler

Eşini öldürdü, sevgilisi olduğunu iddia ettiği adamı ağır yaraladı

Güncelleme:

Tekirdağ'da kendisini aldattığından şüphelendiği karısı takip eden koca dehşet saçtı. Adam internetten satın aldığı pompalı tüfekle karısına ve sevgilisi olduğunu iddia ettiği adama kurşun yağdırdı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Fatih E. (32), eşi Elif E.'yi (24) pompalı tüfekle vurarak, öldürdü; sevgilisi olduğunu iddia ettiği Uğur K.'yi (28) ise ağır yaraladı. Olay sonrası jandarmaya teslim olan Fatih E., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Çerkezköy'deki fabrikada çalışan Fatih E., 1 çocuğunun annesi Elif E.'yi kendisini aldattığından şüphelenerek, takibe aldı. Eşinin cep telefonunu inceleyen Fatih E., Uğur K. ile sık sık telefonda görüşüp, mesajlaştığını tespit etti. Fatih E., Uğur K. ile neden görüştüğünü sorduğu eşinden "Görüşmüyorum" yanıtını alınca cep telefonu mesajlarını gösterdi. Elif E.'nin, iddiaya göre, Uğur K. ile görüştüğünü itiraf etmesi üzerine Fatih E., internetten pompalı tüfek satın aldı. Fatih E., daha sonra Uğur K.'yi telefonla arayarak, eşi ile neden görüştüğünü sorunca "Görüşmüyorum" yanıtı aldı. Bunun üzerine Fatih E., Uğur K.'ye buluşma teklifinde bulundu. Uğur K.'nin teklifi kabul etmesi üzerine Fatih E., eşini de yanına alarak, Kızıpınar Mahallesi'ndeki piknik alanına gitti.

GENÇ KADIN OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Piknik alanında Fatih E., Elif E. ve Uğur K. arasında tartışma başladı. Tartışma, kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüşünce Fatih E., otomobilden aldığı pompalı tüfeği çıkarıp, Uğur K.'ye doğru ateş açtı. Bu sırada araya giren Elif E., başından vurularak, olay yerinde yaşamını yitirdi. Uğur K. ise kaçmaya çalışırken, Fatih E.'nin ateş etmesi sonucu sırtından vurularak, yaralandı. Fatih E., olay sonrası ağabeyini arayarak, yaşananları anlattı ve jandarmaya gidip, teslim oldu. Yaralı olarak kaçan Uğur K. de haber verdiği sağlık ekibinin gelmesiyle ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Uğur K.'nin hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

Çerkezköy Jandarma Komutanlığı'nda işlemleri tamamlanan Fatih E., adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Çerkezköy 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (181)

PAŞALI:

Allah tüm kadınları Hz. Meryem gibi iffetli, tüm erkekleri de Hz. Yusuf gibi namuslu eylesin.

252
8
yanıtYanıtla
HAHAHAHAHA:

O KADAR YORUM OKUDUM BİRTEK Bİ SİZ MANTIKLI YAZMIŞSINIZ

yanıt27
yanıt3
zzz:

imkansız. biz peygamber değiliz

yanıt4
yanıt21
haci murtaza:

Meryeminde biseyler yaptigi kesin. sen ne diyorsun kardes mantikli ol

yanıt5
yanıt74
Veys:

Haci zirtapoz meryem anamizin ahini aldın bakalım ahirette sonun ne olacak

yanıt7
yanıt22
gıcık:

çok doğru, o zamanı geri getirsen hepimiz öyle oluruz. hiç şüphe yok.

yanıt5
yanıt16
ateist:

meryemin içine ben verdim sen ne diyorsun ateş olmayan yerden duman çıkmaz milattan önceki beyinler yok artık yemezler herşey biyolojik ve kimyasallar bileşenlerle oluyor. bu arada yıllardan beri mucizeler olmuyor ne hikmetse kameralar görüyor galiba yalanlara yer yok artık aydın insanlar ateistler geliyor yuppi.

yanıt5
yanıt32
Birbey:

Olay anlatıldığı gibiyse bu adam derhal serbest bırakılmalıdır.

55
6
yanıtYanıtla
EVLİ İNSANLARDAN UZAK DURUN:

Evli kadın yada erkekler gelip size muysallat olsa bile geri çevirin evli ansanlardan uzak durun aynı şeyi sizin eşinizin yaptığını düşünün kim olsa öldürmekten geri durmaz sevmiyorsanız boşanırsınız ondan sonra kiminle ne halt yerseniz yersiniz sonu böyle oluyor işte

57
2
yanıtYanıtla
Malatya44:

ALLAH CEZANI VERSİN SENİN PİSLİK KADIN YIKTIN ADAMIN YUVASINI

52
4
yanıtYanıtla
Tüm 181 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title