Haberler

Eşini 17 yerinden bıçaklayan zanlı, kaçarken "eşimi öldürdüm, ne kadar yerim" diye sormuş

Güncelleme:

Bir süredir ayrı yaşadığı eşini bıçakla ağır yaralayan şahıs, İstanbul Emniyeti tarafından kurulan özel ekip tarafından yakalandı. Şahsın kaçarken bir banka görevlisine "Eşimi öldürdüm, ne kadar yerim, ne yapacağım?" diye sorduğu öğrenildi.

Bir süredir ayrı yaşadığı eşini 17 yerinden bıçaklayan Mehmet K. İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın talimatıyla kurulan özel ekip tarafından gözaltına alındı.

17 YERİNDEN BIÇAKLADI

Yakacık Çarşı Mahallesi Topçeşme Sokağı'nda dedesinin evinde kalan Süheyla K. (20), kocası Mehmet K. (24) tarafından bıçaklandı. Durumu gören komşuları, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Ambulansla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Süheyla K'nin, 17 bıçak darbesiyle ağır yaralandığı tespit edildi.

Şüphelinin kaçması üzerine İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine özel ekip kurulması için talimat verdi.

Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ve görgü tanıklarının ifadesini alan polis, zanlının belediye otobüsüyle Pendik'e gittiğini tespit etti. İlçede yapılan çalışmalar sonucu gözaltına alınan Mehmet K. emniyete getirildi.

"EŞİMİ ÖLDÜRDÜM NE KADAR YERİM?"

Çiftin Sivas'ta yaşadığı, Süheyla K.'nin bir süredir eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle Kartal'daki dedesinin evine yerleştiği, zanlının bugün İstanbul'a gelerek eşini takip ettiği öğrenildi.

Mehmet K'nin, kaçarken elleri kanlı bir şekilde bir bankanın güvenlik görevlisinin yanına gittiği ve "Eşimi öldürdüm, ne kadar yerim, ne yapacağım?" şeklinde ifadeler kullandığı belirtildi.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Mustafa Çalışkan İstanbul Kartal 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (26)

KÖYLÜ:

Ne evlenin ne de bıçaklayın ne de hapse girin arkadaş bekarlık sultanlıktır biz eşşek miyiz bu yaşa kadar bekar geziyoruz.

29
4
yanıtYanıtla
Adi lazim değil:

Haklisin aldatacaksan bir aile olamayacaksan eşine garanti diyip başka kadınlara göz koyacaksanız evlenmeyin

yanıt0
yanıt0
lazım:

Adi lazım değil siz de adamın ekmeğini yiyip malını birikimini azaltıp gizli saklı başkalarıyla yatıp kalkacaksanız evlenmeyin.

yanıt3
yanıt0
CAVEMAN:

Bunlar karı aldım köle aldım mantığıla evleniyorlar .kadında biraz karşılık verince " sus ağzını burnunu dağtırım ,gebertirim seni" başa çıkmaya çalışıyorlar.kafa yokki ,öküz, çek şimdi cezanı .

26
1
yanıtYanıtla
cvp:

suç bu öküze de olsada aynı zamanda bu barbara karı diye varan maço erkek hayranı kadınlarda da malesef

yanıt0
yanıt0
adanalı:

sormakta haklı oda biliyor ASMAYACAKLAR . . . . !!!

14
0
yanıtYanıtla
srty:

Ne zaman çıkacağını hesaplıyor. Böyleleri için idam olmuyorsa da ölünceye kadar tek kişilik hücrede kalma şeklinde hapis cezası olmalı.

11
1
yanıtYanıtla
zaza:

Yeter artık ya bu gibi olaylarda hangi şehirde olduysa bu ve bunun gibi leri meydanlarda sallandırıp 15 gün ibreti alem için meydana bırakmak lazım belli o zaman bu cinayetlerin önüne geçilir.

8
1
yanıtYanıtla
ADINI YAZ Y:

İnsanların çok kötü olmaya başladığı devirdeyiz. . . . saygısız , sevgisiz, vicdansız, . ve duygusuz. . . bu saydıklarımı Rabbim bütün insanlara doğarken vermiş. . . ama büyüdükçe kaybediyorlar . . çok yazık. . . K

9
0
yanıtYanıtla
tim78:

bir anlık öfke ardından sonsuz pişmanlık

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title