Haberler

Eşinden boşanmak için canlı yayına çıktı, DNA testinde kocasını aldattığı ortaya çıktı

Güncelleme:

Eşinin banyo yapmayıp koktuğunu söyleyerek boşanmak için Esra Erol'un programına gelen kadının hikayesi izleyenleri hayretler içerisine düşürdü. 6 yıllık evli ve 2 çocuk annesi kadının eşini aldattığı ve ikinci çocuğunun biyolojik babasının kocası olmadığı ortaya çıktı.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında öyle bir olay yaşandı ki, izleyenler duyduklarına inanamadı.

6 yıldır Ramazan B. ile evli olan Melahat B., 2 çocukları olduğunu ve son 2 yıldır da eşine ulaşamadığını ifade etti. Melahat B. canlı yayına çıktığı ilk gün eşinin öz bakımı yerine getirmediğini söyleyerek ayrılmak istediğini söyledi. İddialara yanıt vermek için Esra Erol'da programına gelen eşi Ramazan B., evliliğinde defalarca aldatıldığını söyleyerek eşi Melahat B.'den DNA testi talep etti.

ÇOCUĞU BAŞKASINDAN ÇIKTI

Melahat B., ikinci çocuğu için DNA testini kabul edeceğini fakat ilk çocuğu için DNA testini asla kabul etmeyeceğini söyledi. Ramazan B.'nin bu talebinden sonra DNA testi yapıldı.Test sonucu canlı yayında açıklanmadan önce Melahat B., bebeğin babasının eşi olduğunu söyledi. Konuşmanın ardından Esra Erol, DNA testini açıkladı. Testte Melahat B.'nin ikinci çocuğunun babasının eşi Ramazan B. olmadığı ortaya çıktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Esra Erol Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (246)

Black sword:

Program bir kurgu, önceki evlilik programları gibi, yok koca özbakım yapmadığı için kadın dava açmış falan filan, bu programları izleyende zerre akıl yok, ailelerinizi uzak tutun!

116
5
yanıtYanıtla
Fh:

Bence tüm bu gereksiz programları kaldırsınlar yerine belgesel koysunlar ınsanlar en azından birşeyler öğrenir

113
2
yanıtYanıtla
Ww:

Çok doğru yorum??

yanıt21
yanıt1
Fenerbahçem:

Çok güzel program ibret olsun bu olaylar bayanlara şeytan hakları vermişler

yanıt0
yanıt0
Fenerbahçem:

Hiç bir erkek yuvasını yıkmak istemez bunun gibi bayanlara şeytan denir bide şeytan hakları vermişler bu bayanın kocası eşini öldürseydi siz nasıl yorum yazardınız

yanıt14
yanıt5
soru:

program kaldırmakla gerçeklerden kaçmak herşey düzgün herkez doğru dürüst program mı yanlış?

yanıt16
yanıt13
SORUCUYA SORU:

COK NORMALMALMİŞ GİBİ KARSILANIRSA HERSEY HERKES TARAFINDAN ESKİ NESİL DEĞİL YENİ NESİL EMPATİLİ BİR ŞEKİLDE YETİŞİR OZAMAN İHANETLER COK EŞLİLİKLER KİMSENİN BİLİ, NÇLİ YASAMADIGI BİR TOPLUM OLDUK TABİKİDE BUTARZ PROGRAMLAR BU TARZ DİZİLER KALDIRILSIN TOPLUMUN KÜLTÜRÜNE ZARAR

yanıt18
yanıt1
Fh:

Soru denen şahısa yanıt: bir kötülüğü kapatmak yerine yaymak o kötülüğün yaygınlaşmasına vesile olur ınsanlar artık bunu normal kabul eder bu yüzden kapatilmalilar

yanıt20
yanıt2
Abdullah:

Bu program milletimizin ahlakını bozuyor bu tur programlar kaldırılmalıdır.

74
1
yanıtYanıtla
BERBATOW:

Alçak kadın

40
0
yanıtYanıtla
Tüm 246 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title