Haberler

20 gün önce bebeğini kaybeden Seren Serengil, teknede bikinisiyle dans etti

Güncelleme:

Eylül ayının başında eşi Yaşar İpek'le yaşadığı sorunlardan dolayı 6 haftalık bebeğini kaybeden Seren Serengil, yaşadığı zor günleri atlatmak için tatile çıktı. Serengil'in teknede bikinili dans ettiği video ise dikkat çekti.

Geçtiğimiz sene Mayıs ayında şarkıcı Yaşar İpek'le dünyaevine giren Seren Serengil, tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı. Tedavi sürecinde eşiyle evliliği krize giren Serengil, İpek'ten şiddet gördüğünü söyleyerek boşanma davası açtı. Eylül ayının başında 6 haftalık bebeğini düşüren Serengil'in Instagram hesabından teknede dans ettiği videoyu paylaştı.

BEBEĞİNİ KAYBETTİ

Yaşar İpek'in Seren Serengil'i tüp bebek tedavisi sırasında "Mitokondri nakli" yaptırdığı gerekçesiyle suçlamış "Soyuma başka soy karışacak. Ben bu durumu kabul edemem" deyip boşanma gerekçesini açıklamıştı. İpek'in açıklamalarından sonra fenalaşıp hastaneye kaldırılan Seren Serengil 6 haftalık bebeğini kaybetti.

Eşi Yaşar İpek'le boşanma kararı alan Seren Serengil, bikinili dansıyla nispet yaptı

TEKNEDE DANS ETTİ

Yaşadığı zor günleri atlatmaya çalışan Serengil, tatile çıktı. Geçtiğimiz gün bikinili pozunu paylaşan Serengil, bu sefer de teknede dans ettiği görüntüleri paylaştı. Serengil, dans videosuna şu notu ekledi: "Pazar böyle tatlı kaçık arkadaşlarınızla. Bol neşeli enerji dolu geçsin bazen sevdiğiniz şarkıları avaz avaz dinlemek dans etmek çok iyi gelir dün beni çok neşelendirdiler bugün de sürprizleri varmış. Hepinizi öperim hayat kısa ve çok güzel, yaşayalım gitsin. Fon da en sevdiğim şarkı da çalıyor daha ne isterim."

Eşi Yaşar İpek'le boşanma kararı alan Seren Serengil, bikinili dansıyla nispet yaptı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seren Serengil Yaşar İpek Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (50)

Tim0135:

Canı cehenneme, cenin üzerinden reklam yapan vicdansız!

52
4
yanıtYanıtla
VURUCUTİM216:

Bu kadın yalancının teki.

52
3
yanıtYanıtla
D.paşalı:

Yorum yapmaya bile gerek yok.

45
3
yanıtYanıtla
cikita muz:

niye yazdın peki

yanıt4
yanıt6
ruzgar eser:

İğrenç bi kadın bu herzaman hiçbir işe yaramayan asalak. . .

42
1
yanıtYanıtla
Yabanci eller:

Yarasin seren hanim sefam olsun diyorsunuz yani ama bu nasil bebek kaybedipde ardindan oynamak annamadim. . . . .

28
2
yanıtYanıtla
hülya ulucanAdınızı Yazın:

Seren hanimin hayraniyim bence cok akili bir kadin ne yaptigini cok iyi biliyor

1
25
yanıtYanıtla
Alexmania:

Ama sen cok cahilsin.

yanıt0
yanıt0
hasan:

insanlığa zerre faydası olmadan, ülkeye vatana millete bir katkısı olmadan, herhangi bir vasfı olmayan 20 gün önce bebeğini kaybedip bunu yapacak kadarda duygusuz bir insan nasıl bu kadar lüks şatafat içinde yaşıyor üstelik gündem olabiliyor Allah bizi ıslah etsin

16
0
yanıtYanıtla
mert kılıç:

bu gadın yozgatta yaşasa, kafasına kadar toprağa gömer, kafasına bal döker garıncılara yedirirdik. çok günahkar ve yozgata yakışmıyor. yozgatlı olduğunu düşünmek bile aklıma karıncaları getiriyor.

7
7
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title