Haberler

Eşi, kuzeni tarafından öldürülen kadın cinayet gününü anlattı

Güncelleme:

Antalya'da ayrı yaşadığı eşi kuzeni tarafından aracının içinde vurularak öldürülen kadın konuştu. Önce polis tarafından gözaltına alınan daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan kadın, eşi tarafından sürekli şiddet gördüğünü, son günlerde ise ağır tehditler aldığını söyledi. Kadın 4 yıllık evliliği için 'cehennem eziyetiydi' dedi.

Antalya'da ayrı yaşadığı eşi Deniz Baş'ın öldürülmesinin ardından gözaltına alınan ve mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Merve Nur Baş, cinayet gününü anlattı.

KAYINPEDERİNİN EVİNİN ÖNÜNE GELDİĞİ SIRADA VURULDU

Manavgat ilçesi Kavaklı Mahallesi'nde eşinden ayrı yaşayan Deniz Baş, 07 ACB 271 plakalı otomobille eşinin de yaşadığı kayınpederinin evinin önüne geldiği sırada silahlı saldırıya uğramış, olayla ilgili gözaltına alınan Doğukan A., sevk edildiği mahkemece tutuklanırken, eşi Merve Baş ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

"OLAY GÜNÜ KONUŞMAK İÇİN YOLA İNDİM"

Olay gününü anlatan Merve Nur Baş, "Olay gününden 1 gün önce sürekli telefondan tehdit aldığını, 3 gün içerisinde çocuklarımla birlikte eve dönmemem durumunda babamı ve kardeşimin leşini önüme sereceğini söyleyip durdu. Olay günü sabahında da işe gitmekte olan babamın yolunu kesip önüne şişe fırlattı. Annemin de telefon faturası yatırmak üzere evden ayrılmasının ardından telefonla beni arayıp 'ailenden birisinin leşini önüne sermemi istemiyorsan aşağıya in yoksa ben yukarı çıkacağım. Evde tek başınasın biliyorum' dedi. Bende korkuyla evde temizlik yaptığım kıyafetimi bile değiştirmeden aşağıya indim. Tam yanına vardığımda arkamdan silah sesini duydum. Gece bizde kalan amcamın oğlu korkutmak için elindeki tüfekle havaya ateş etmek isterken araca ateş etti. Araba duvara çarpıp durdu. Amcamın oğlu korkuyla tüfeği bana verip kaçtı. Polis beni gözaltına aldı. Ben baştan beri suçsuz olduğumu iddia ettim. Adalet yerini buldu ve çocuklarımın yanına döndüm" şeklinde konuştu.

DOĞUM YAPTI, ARDINDAN DAYAK YEDİ

Eşinin sürekli kendisini dövdüğünü, defalarca ailesine sığındığını iddia eden Merve Nur Baş, "Sürekli dayak yediğim için oğlumuz 6.5 aylık dünyaya geldi. Doğumun ardından hastanede beni döverek 'hemen kalkacaksın ve eve gideceğiz' dedi. Darp izlerini doktorlar da gördü" diye konuştu.

"KUZENİMİN VURACAĞINI BİLMİYORDUM"

Olay günü uzaklaştırması olan eşinin sürekli tehdit ve şantaj yaptığını belirten Merve Nur Baş, "Babamın yolunu kesip önünde şişe kırdı. Aşağıya inmediğim taktirde babamı ve kardeşimi öldüreceğini söyledi. Ben de uzaklaştırma aldırmak amacıyla görüntüsünü çekmek için indim. Kuzenimin böyle bir şeye kalkışacağını bilmiyordum" dedi.

DAYAK YEDİĞİ İÇİN ERKEN DOĞUM YAPTI

Merve Nur Baş, 4 yıldır cehennem eziyeti çektiğini belirterek, "Evliliğimiz mutlu bir şekilde başladı. Ne var ki daha 10. gün araba almak bahanesiyle düğünde takılan bilezikleri ve altınları bozdurdu. Bilezikler araba yerine uyuşturucuya gitti. Kısa süre sonra evimizde dayak başladı. Dayanamadığım zamanlarda anneme ve babama sığındım. Bir şekilde beni kandırarak eve dönmeye ikna ediyordu. Bazen de babamı ve kardeşimi öldüreceğini söylüyor, ben de olayların büyümemesi için evimize geri dönüyordum. Yediğim dayaklar yüzünden oğlumu 6.5 aylık olarak dünyaya getirdim. Yediğim dayaklardan dolayı moraran yerlerime doğum yaptıran doktorlar şahittir" dedi.

"POLİS VE JANDARMADA ONLARCA DİLEKÇEM VAR"

Yediği dayaklar ve tehditler nedeniyle ilk olarak oturdukları Sarılar Mahallesi'nde jandarmaya daha sonra polise çok sayıda dilekçe verdiğini belirten Merve Baş, "Ne yazık ki bu şikayetlerimin ardından uzaklaştırma aldırmaktan ileri gidemedik. Dayanacak gücüm kalmayınca hiç dönmemek üzere baba evine sığındım. Onlar her zaman benim yanımda olmaya devam etti. Ama burada da sürekli tehdit ve şantaja maruz kaldım. Evin kapısını kırıp içeriye girdi ve dayağı sürdürdü" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Merve Nur Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

RACO:

kuzeniyle yasak ilişki içinde kadın, adamı halletmişler işte

14
28
yanıtYanıtla
Sss:

Bence kadın yalan söylüyor

10
4
yanıtYanıtla
..,,...:

Iyi olmus bir Pislik temizlenmis.

7
4
yanıtYanıtla
GAZİ:

Bu kadın azmettirici tutuklanmamış mı

8
3
yanıtYanıtla
GAZİ:

Buda erkek cinayeti adalet serbet mi bırakmış bu katili

7
3
yanıtYanıtla
lazginn:

bakın millet kadının yalan söylediği her cümlesinde belli anlamayan geri kafalıdır . cinayet önceden planlanmış. . ve şu anda serbest. . nasıl oluyor yasa kadın için oluyorda erkek için olmuyormu. .

3
6
yanıtYanıtla
UFUK:

Kadın azmettirmiş serbest mi anlamadım

5
1
yanıtYanıtla
AYŞE:

BU KADIN AZMEDDİRİCİ OLARAK TUTUKLANMASI LAZIM

1
4
yanıtYanıtla
AYŞE:

YALAN YALAN YALAN SENİN SÖYLEDİĞİN YALAN

1
3
yanıtYanıtla
46:

Devlet neden kocasını sikayet eden kadını korumuyor boyle olumler oluyo herzaman

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title