Haberler

Trabzon'da Kıskanç Kadının "Kocamda Gözü Vardı" Diyerek İşlediği Cinayet, Kocasının Ölümüne Neden Oldu

Güncelleme:

Trabzon'da geçtiğimiz Ağustos ayında, Emine Taşkın, "Kocamda gözü vardı" diyerek akrabası Gülsün Taşkın'ı öldürmüştü. Gülsün Taşkın'ın yakınları da cinayete sebep olduğu gerekçesiyle, Emine Taşkın'ın eşi Bekar Taşkın'ı başından silahla vurarak öldürdü.

Trabzon'da geçtiğimiz Ağustos ayında eşinde gözü olduğu iddiasıyla akrabasını bıçaklayarak öldüren kadının uğruna cinayet işlediği kocası kurşunların hedefi oldu.

EŞİ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLEN GÜLSÜN TAŞKIN'IN YAKINLARI İLE BULUŞTU

Olay, Değirmendere Mahallesi Çarşıiçi Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye, Bekar Taşkın (46) isimli şahıs bir otomobilin içinde geçtiğimiz Ağustos ayı içinde eşi tarafından öldürülen Gülsün Taşkın'ın yakınları ile buluştu.

ARAÇ İÇİNDE YAŞANAN TARTIŞMADA, BEKAR TAŞKIN'IN KAFASINA 2 EL ATEŞ EDİLDİ

Araç içinde tartışan şahıslardan biri bir süre sonra tartıştığı Bekar Taşkın'ı kafasına 2 el ateş ederek kaçtı. Olay sonrası ağır şekilde yaralanan Taşkın kaldırıldığı Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay sonrası kaçan Gülsün Taşkın'ın yakını polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

"KOCAMDA GÖZÜ VARDI"

Trabzon'da 4 Ağustos günü işlettiği kuaförün girişinde tartıştığı akrabası Emine Taşkın tarafından koltuk altından ve bacağından bıçaklanan Gülsün Taşkın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Olayın ardından kaçan ve yaklaşık 300 metre mesafedeki çarşıda bayılınca yakalanan Emine Taşkın ilk ifadesinde "Kocamda gözü vardı. Amacım öldürmek değildi, konuşmaktı" demişti.

GÜLSÜN TAŞKIN'IN YAKINLARI KISA SÜREDE YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI

Olay sonrası Emine Taşkın tutuklanarak cezaevine konulmuştu. Bir kişinin ölümüne ve eşinin de hapse girmesine neden olan Bekar Taşkın ise bugün akşam saatlerinde ölümüne neden olduğu Gülsün Taşkın'ın yakınları tarafından bir araç içinde kafasından silahla vurularak öldürüldü. Olay sonrası kaçan Gülsün Taşkın'ın yakınları polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Emine Taşkın Trabzon 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (30)

Bekirsengün:

Allah kimseyi manyak karılarla karşılaştırmasın herif diyorki öyle bir şey yok o hala inat ediyor var diyor çok çok zor bi olay 2 ölü, 3,4 kişide hapse.

46
2
yanıtYanıtla
eslemnur:

Adamın eşi ruh hastasına benziyor. Ölenlere tanrıdan rahmet diliyorum.

27
8
yanıtYanıtla
Real Unicorn:

Hadi ordan hadiii eşini kıskanan namussuzliha gelemeyen yuvası yikilan her onurlu kadının gözü doner birgun kocana bir kadin takarsa yuvan yıkılırsa bu yaptığın yorumu hatirla

yanıt0
yanıt0
mehmet:

hadi bakalım öldürme sırası erkek tarafına geçti yokmu bekar taşkının eli silah tutan koç yiğitleri sıra sızın :)

12
8
yanıtYanıtla
BU KADAR MI MANTIKSIZLIK OLUR:

intikam cinayeti başlı başına bir saçmalık, ama madem bu saçmalığa gireceksiniz, kadını vursaydınız, katil kadın sonuçta

17
1
yanıtYanıtla
artvinli:

bir şizofreni kadın milleti ne kadar belaya soktu şimdi çöz çözebilirsen bu meseleyi

14
2
yanıtYanıtla
Aa:

Şizofren olduğunu sanmam.

yanıt1
yanıt0
nesli:

affirm size afferimm

9
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

canı sıkılan insan öldürüyor bu kadar kolay olmamalı. . . . . . . . .

8
0
yanıtYanıtla
EKOMOMOELDENGED:

kadına şiddet; hödödö falan. . . . (!)

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title