Haberler

Eser Yenenler'in Evlilik Teklifi Ettiği Sevgilisine Aldığı Tektaş Alay Konusu Oldu

Güncelleme:

2015 Miss Turkey 4. Güzeli Berfu Yılmaz'a evlilik teklifi eden Eser Yenenler'in aldığı tektaş yüzük sosyal medyada alay konusu oldu.

Eser Yenenler, 2015 Miss Turkey 4. güzeli sevgilisi Berfu Yıldız'a evlenme teklifi etti. Eser Yenenler sürpriz kararı sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu.

Eser Yenenler, Miss Turkey 2015 dördüncü güzeli Berfu Yıldız ile 2018'in Ocak ayında flört etmeye başlamıştı. Yenenler geçtiğimiz ay ilişkilerinin birinci yıl dönümünü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutlamıştı.

EVLİLİK TEKLİFİ ETTİ

Bir süredir evlenecekleri konuşulan ünlü çift ilk adımı attı. Eser Yenenler, sevgilisi Berfu Yıldız'a evlenme teklif ederek yüzük taktı. Eser Yenenler, Berfu Yıldız'la fotoğrafını " 'Evet' dedi ruh ikizim aynı zamanda tip ikizim" notuyla paylaşarak evlilik yolunda ilk adımı attıklarını duyurdu.

Eser Yenenler'in Evlilik Teklifi Ettiği Sevgilisine Aldığı Tektaş Alay Konusu Oldu

"ESER'İN YANAKLARINI SIKMADAN DURAMIYORUM"

Geçtiğimiz aylarda sevgilisiyle ilgili bir itirafta bulunan Berfu Yıldız, "Ben ilk görüşte aşık oldum, vuruldum. Eser'in pamuk gibi bir kalbi var. O kadar tatlı ki yanaklarını sıkmadan duramıyorum, bebek gibi" demişti.

Eser Yenenler'in Evlilik Teklifi Ettiği Sevgilisine Aldığı Tektaş Alay Konusu Oldu

"MİNNACIK YÜZÜĞE EVET DEMEZDİM"

Öte yandan Eser Yenenler'in sevgilisine aldığı tektaş yüzük sosyal medyada alay konusu oldu. Yenenler'in evlilik teklifi attığı paylaşımına "Kızın yerinde olsam o minnacık yüzüğü evet demezdim.", "Yüzük küçükmüş sana yakışmadı", "Elini öyle yapmasa mümkün değil o parmakta yüzük" gibi yorumlar yapıldı.

Eser Yenenler'in Evlilik Teklifi Ettiği Sevgilisine Aldığı Tektaş Alay Konusu Oldu

Eser Yenenler'in Evlilik Teklifi Ettiği Sevgilisine Aldığı Tektaş Alay Konusu Oldu

Eser Yenenler'in Evlilik Teklifi Ettiği Sevgilisine Aldığı Tektaş Alay Konusu Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Eser Yenenler Sosyal Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (118)

şakir:

yüzük büyük olsa ne olacak. Bütçeniz uygun da olsa değeri olmayan bir şeye fazla para vermek aptallıktan başka bir şey değil. Bu yorumlar hep kadınların ok yemesi.

53
3
yanıtYanıtla
12345:

tip desen yok başarı desen yok mizah yok nasıl tv de kalabiliyor bu kadar

39
2
yanıtYanıtla
ali:

İnsanlarımız ne kadar cahil, muhim olan niyettir. Ne kadar gösteriş meraklısısınız bırakın şu cahillliği artık. Adam hanzo mu sizin gibi gidip deve gibi yüzük alsın

34
7
yanıtYanıtla
Ümran Keleş:

Adam değil de bunların hanzo olduğu kesin ??

yanıt0
yanıt0
Gabala:

Kız mutlu gerisinin Bi önemi yok olmamalı da

31
6
yanıtYanıtla
kavak:

cıcım ayları

yanıt0
yanıt0
BATTALGAZİ:

Lan aslanım sizin evliliğinizden nolur her yeriniz evlense nolur imansız bir yaşam gavurdan farksız bir yaşam 6 ay sürmez bu camianın alayı bitik

18
19
yanıtYanıtla
haluk:

cariye olarak almıştır belkide ilk sünni dininde olanlarda cariyelerde mikah gerekmiyormuş ya:-)

yanıt1
yanıt4
YETTİM MALKOÇOĞLU YETTİM..:

SAVULUN ULEN. KANCIK KELLENİ KALLEŞ BEDENİNDEN AYIRMAYA GELDM. LEŞ KARGALARI. . . . MALATYA SERDARI. . . . BATTAL GAZİ. DOSTUMA SAYGILAR. . . HER DAİM. . . . KARADENİZDEN. . . . . .

yanıt2
yanıt1
deli gadir:

eyyyt. . . birak ülen gızı! bende yettim gardaşım meydanı boş sanmasınlar.

yanıt0
yanıt0
Tüm 118 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title