Haberler

Esenyurt'ta yabancı uyruklu sarhoş sürücü cinsel organını gösterince ortalık karıştı

Güncelleme:

Esenyurt'ta yabancı uyruklu sarhoş sürücü vatandaşlara cinsel organını gösterince darp edilmek istendi. Arbede kısa sürede olay yerine gelen polis sayesinde büyümeden önlenirken, şüpheli polis merkezine götürüldü.

Esenyurt'ta yabancı uyruklu sarhoş sürücü ortalığı karıştırdı. Yabancı uyruklu sarhoş sürücü, ahlaksız hareketlerde bulununca, darp edilmek istendi. Sürücünün cinsel organını gösterdiği anlar kameralara yansıdı.

Olay, Bağlarçeşme Mahallesi Bağlarçeşme Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yabancı uyruklu sarhoş sürücü önce ters yöne girmeye çalıştığı sokaktaki tuzağa takılarak lastiklerini patlattı. Daha sonra aracından inen sürücü sağa sola küfrederek cinsel organını gösterdi. Vatandaşların tepkisi üzerine kısa süreli arbede yaşandı. Sürücü darp edilmek istenirken olay yerine çağrılan polis şüpheliyi gözaltına aldı. Lastikleri patlayan ve hasar gören aracın içinden içki şişesi de çıktı. Şüpheli, polis merkezine götürülürken üstünden pasaport çıkmadı. Araç ise çekici yardımı ile otoparka çekildi.

YAŞANAN ANLAR KAMERADA

Yaşanan olay anı ise çevrede bulunan iş yerlerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde arbede anı ve şüphelinin cinsel organını göstermesi yer alıyor.

Esenyurt'ta yabancı uyruklu sarhoş sürücü cinsel organını gösterince ortalık karıştı

Esenyurt'ta yabancı uyruklu sarhoş sürücü cinsel organını gösterince ortalık karıştı

Esenyurt'ta yabancı uyruklu sarhoş sürücü cinsel organını gösterince ortalık karıştı

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Esenyurt Haberler

Bakmadan Geçme

27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (16)

Bu ne:

Darp edilmeliymiş...

18
1
yanıtYanıtla
gerçekler:

yabancı uyruklu ( suriye )

15
1
yanıtYanıtla
Doğrucu:

Suriyeli değil bu sefer

yanıt0
yanıt0
Black sword:

Bu ülkeyi bilerek bu hale getirdiler mülteciler, kanunların pasifize edilmesi,suçluların dışarda rahat rahat gezmesi, yargı üyelerinin demoralize edilmesi. Böyle giderse çıban bütün vücudu bitirecek, iflas ettirecek!

10
1
yanıtYanıtla
..........:

Bu memleket eskiden böyle değildi

7
0
yanıtYanıtla
NERİMAN:

CAHİL CAHİL YORUM! HER ZAMAN BÖYLEYDİ SADECE HERKESTE İNTERNETE BAĞLI TELEFON YOKTU, TV''LERDE DENETİMLİ İDİ, ASLA GÖREMEZDİK.

yanıt4
yanıt1
SMMM:

99-2000 YILLARINDA DAHA BETERİ OLUYODU YANİ ESKİDENDE BÖYLEYDİ. SINIFA HER SABAH Bİ KIZ AĞLAYARAK GELİYODU CİNSEL ORGANINI GÖSTERENLER YÜZÜNDEN

yanıt3
yanıt1
zaim mirzai:

koyun çok çoban lazım?

1
3
yanıtYanıtla
atarabacı osman:

Abi bu ülkede dünyada düzgün iyi olan, kötü saçma sapan abuk subuk olmayan bi haber olmuyo mu abi, bizi de abuk subuk saçma sapan insan yaptınız aklımızı aldınız abi

2
1
yanıtYanıtla
Spor Sever:

w124 güzelmiş

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title