Haberler

Esenyurt'ta "kız kaçırma" meselesinde ortalık karıştı! Gelen mesajı gören anne sinir krizi geçirdi

Güncelleme:

Esenyurt'ta 18 yaşında olduğu söylenilen genç kız, iddiaya göre gönül ilişkisi olduğu öğrenilen 23 yaşındaki gençle kaçtı. Olay sonrasında iki gencin birlikte gittiklerine dair mesajı gören genç kızın annesi sinir krizi geçirdi

Esenyurt'ta 18 yaşında olduğu söylenilen F. A. isimli genç kız, iddiaya göre gönül ilişkisi olduğu öğrenilen F.İ. isimli gençle kaçtı. Durumu genç kızın telefonundan gelen mesajla öğrenen anne, sinir krizi geçirerek hastaneye götürüldü. Aileler arasında çıkan tartışma ise polisin olay yerine gelmesiyle son buldu.

GELEN MESAJLA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olay, İncirtepe Mahallesi 256. sokakta meydana geldi. İddiaya göre F.A.(18) isimli genç kız aynı sokakta oturan F.İ.(23) isimli genç adamla kaçtı. Olay sonrası F.İ.'nin telefonundan ailesine birlikte gittiklerine dair mesaj geldi. Mesajı gören genç kızın annesi sinir krizi geçirdi. Genç kızın ailesinin F.İ.'nin evine gitmesiyle ortalık bir anda karıştı. Kavga ihbarı ile ilgili olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bu sırada genç kızın annesi sinir krizi geçirdi. Olay yerine çağrılan ambulans ile sinir krizi geçiren kadın hastaneye götürüldü.

Kız tarafı erkek tarafından şikayetçi olurken, polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Esenyurt Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (76)

Adınızı Yazın:

AİLESİNİN İSTEMEDİĞİ KİŞİLERLER EVLENENLERİN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU MUTSUZ OLUYOR . . EVLENDĞİNE PİŞMAN OLUYORLAR

52
4
yanıtYanıtla
ZIRT:

Düzgün aile olsa kaçmalarına gerek kalmaz.

yanıt3
yanıt7
KONYALI:

GERİCİLİĞE BAK, GİTSİN, NE OLACAK, YAYGARA YAPMAYIN.

4
50
yanıtYanıtla
ERDAL63:

Anne ve babanın rızası olmadan evden kaçan kız başın göğe mi erecek kendi hayatını hemde ailenin hayatını karartıyor sun bunu asla unutma kaçmış olduğun şahıs belirli bir süre sonra her türlü eziyeti sana yapacak ve kapının önüne koyacak çünkü arkanda annen baban yok sahipsiz sin

yanıt7
yanıt0
müslüman müteahhit:

kızları okutmamak lazım, okuyunca aşk meşk işlerine giriyolar, 13-14 yaşında evermek lazım

13
26
yanıtYanıtla
NERİMAN:

SENİ CAHİL! MÜGE ANLI''DA KOCASINI BOYNUZLAMIŞ KADINLARIN EKSERİSİ OKUL YÜZÜ GÖRMEMİŞ KADINLARDI.

yanıt10
yanıt2
srp:

senin gibi zihniyetler allah bildiği gibi yapsın okursan beynin gelişir yoksa böyle beyinsiz cümleler kurarsınız

yanıt11
yanıt2
güya:

bu kişi müslüman düşmanınıdır söyledikleri ile müslümanları kötülemeye çalışıyor

yanıt3
yanıt1
Hüseyin:

Cenab-i Allah c. c. bizi ve tüm müslümanlari senin gibilerden korusun.

yanıt4
yanıt0
Msn:

O yasta yasta kizin üniversitede veya yüksek okulda olmasi gerekir. Meslek ögrenmeden evlenmek dogru degil.

24
10
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title