Haberler

Erbakan'ın arkadaşından iddia: Turgut Özal ve Muhsin Yazıcıoğlu gibi onu da öldürdüler

Güncelleme:

Milli Görüş'ün merhum lideri Necmettin Erbakan'ın arkadaşı Halis Özdemir, Erbakan'ın öldürüldüğünü iddia ederek, "Siyonizmin baş düşmanı Erbakan, Merhum Turgut Özal, merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile aynı kaderi mi paylaşmıştı" diye sordu.

Milli Görüş'ün merhum lideri Necmettin Erbakan'ın arkadaşı Halis Özdemir, İstanbul'un Sesi'ndeki köşesinde, "Necmeddin Erbakan'ın ani vefatının üzerindeki sis perdesi" başlıklı dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Erbakan'la 40 yıl birlikte yürüdüğünün altını çizen Özdemir, Erbakan'ın ölümü üzerinde sis perdesi olduğunu iddia etti. Özdemir, Erbakan'ın siyonizmin baş düşmanı olduğunu belirtirken, Erbakan için, "Merhum Turgut Özal, merhum Muhsin Yazıcıoğlu nun kaderini mi paylaşmıştı" diye sordu.

"Böyle bir operasyon uluslararası karanlık güçlerin işidir. Yerini, zamanını, eylem usulünü ve kullanacakları metodu, maşayı da karanlık güçler belirler. Erbakan Hoca da 'öldürülen'ler arasına mı katıldı" diyen Özdemir, "Erbakan Hoca hastahaneye yatırılmasından takriben 15 gün önce benim de yanında bulunduğum sırada kemik erimesine bağlı bel fıtığı dışında bir rahatsızlığının olmadığını ifade etmişti" dedi.

"HOCA SAĞLIKLIYDI"

Bazı arkadaşlarının da, "Hocayı sağlıklı gördüklerini, Hocanın öldürülmüş, şehit edilmiş olabileceğini düşündüklerini" aktaran Özdemir, "Ben de Erbakan Hoca'nın, 'aksi ispat edilene kadar, şehit edilmiş olduğuna inanmaktayım.' Aydınlatılması şarttır" dedi.

Halis Özdemir ayrıca, "Necmeddin Erbakan'ı siyaset arenasında istemeyen karanlık güçler, nasıl Merhum Turgut Özal'ı ve Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nu hayattan kopartıp, siyaset denklemi dışına çıkardılarsa, Merhum Erbakan'ı da aynı gerekçelerle hayattan kopartılıp, siyaset dışına çıkartılmış olma ihtimali gözardı edilmemelidir" diye de ekledi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Muhsin Yazıcıoğlu Turgut Özal Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
title