Haberler

Enver Yılmaz'dan Açıklamalar

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, basın toplantısı düzenledi.
AK Parti Ordu İl Binası'nda düzenlenen basın toplantısına AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, Altınordu İlçe Başkanı Uğur Çelenk ve partililer katıldı.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, basın toplantısı düzenledi.

AK Parti Ordu İl Binası'nda düzenlenen basın toplantısına AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, Altınordu İlçe Başkanı Uğur Çelenk ve partililer katıldı. Enver Yılmaz, adaylık sürecinde kendisine destek verenlere teşekkür ederken, verdikleri desteğe layık olmaya çalışacağını belirtti.

Yılmaz, yaptığı konuşmada, "Başta sayın bakan, sayın grup başkan vekilimiz Eyüp Fatsa, eski bankalarımız, genel başkan yardımcılarımız, milletvekillerimiz ve eski milletvekillerimizin ve tüm teşkilatlarımızın vermiş olduğu desteğe layık olmaya gayret göstereceğim hususunda kimsenin tereddüdü şüphesi olmasın. Ben 2 dönem Ordu halen İstanbul Milletvekilliği sıfatını üzerinde taşıyan bu anlamda Allah'ın herkese nasip etmeyeceği, farklı görevleri aynı anda bünyesinde bulundurma imkanına nasip olabilmiş sayılı kullardan bir tanesi. Gayretin çalışmanın sonuç için önemli olduğu ama biz sonuçla mükellef olmadığımızı gayret göstermekle mükellef olduğumuzu, sonucun ve takdirin Allah'ın olduğunun bilinci içerisinde iman etmiş insanlarız. Bu anlamda da üzerimize düşenin gerek temayül sürecinde gerekse anket sürecinde gerekse adaylığımız açıklandıktan sonra arkadaşlarımız ile ittifakı sağlamak konusunda gösterdiğimiz gayreti ortaya koyduk. Bundan sonrada geçmişe dayalı, hiçbir sorunumun olmadığı arkadaşlarımla tamamen parti ve partisiz birlik ve ittifak halinde olacağımı herkese aynı mesafede, kardeşler topluluğu olarak bakacağımı deklare ediyorum" dedi.

"ŞAHISLAR VE KİŞİLER İLE KÜÇÜK İNSANLAR UĞRAŞIR"

CHP, MHP ve diğer siyasi partilerin adaylarına başarı dileklerinde bulunan Yılmaz, "Şahsi hiçbir ihtirasımızın olmayacağını önemli olan güzel ordumuza büyük ordumuza büyük şehir ve bütün şehir ordumuza gelecek vizyonu çizecek ekiplerin oluşturulması konusunda yeri geldiğinde siyasi parti ayrımı yapmadan yeri geldiğinde diğer siyasi partiler ile ittifak halinde olacağımızı belirtiyorum. Başta CHP ve MHP'nin adayı olmak üzere bu süreçte benimle birlikte bu güzel ve mutlu yarışta bulunan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Kendi adıma centilmence bir yarış yapacağız. Şahıslarla ve kişilerle isim bazlı uğraşmayacağım. Projemizin ve fikirlerimizin tamamen Ordumuzun kalkınmasına yönelik Ordu'nun büyümesine yönelik hedefler içereceğim. Şahıslar ve kişiler ile küçük insanların projeler ile büyük insanların büyük kitlelerin uğraşması gerektiği bilinci içerisinde hareket edeceğimi söylüyorum" diye konuştu.

"PROJELERİ KADEME KADEME AÇIKLAYACAĞIZ"

Projelerini kademe kademe açıklayacağını belirten Yılmaz, "Yerele ilişkin projelerimizi kademe kademe açıklayacağız. Gerçekleşmesi mümkün olmayan afaki projeler konusunda vaatte bulunmayacağımızı, Ordu'da ve Türkiye'de birinci parti olmanın vermiş olduğu olgunlukla hareket edeceğimizi ve edilmesi gerektiğini bilinci ile bu demokratik sürecin Ordumuza ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

"2 ÇOCUĞUM DA MİLLETVEKİLİ OLMADAN ÖNCE OLDU"

Basın mensupları tarafından Enver Yılmaz' a Başbakan'ın adaylığını açıkladığı programda "2 çocuk" işareti yaptığı hatırlatıldı. Yılmaz, bu soruya, "Bu soru ile ilgili cevap verecek bir şey yok. Olmuş bir enstantanedir. Bakalım zaman ne gösterecek. Görelim bakalım. Olanda hayır var. Benim çocuklarımın ikisi de ben vekil olmadan önce oldu. Dolayısıyla siyasi sürecin yoğunluğu ne derseniz deyin. Siyasi süreç biraz farklı ben aile ve çocuklarımın başında bir hafta sonunda çok istisnai kahvaltı yapabildim. Kızım doğduğunda ben 2 gün sonra onu evde ziyaret edebildim. Temposu yüksek bir çalışma dönemimiz var. O dönemlerde partinin kuruluş dönemleriydi. Bu tempo içerisinde elbette Genel başkanımızın Türkiye'ye söylemiş olduğu ve Dünyaya model aldığı üç-dört çocuk konusunda bende tüm arkadaşlarımızı bu sürece davet ediyorum" şeklinde cevap verdi.

YILMAZ'DAN HASTANE MÜJDESİ

Öte yandan Yılmaz, 600 yataklı Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi için önümüzdeki günlerde 120 dönümlük arazinin kamulaştırma kararının bakanlar kurulunda imzalanacağını açıkladı.

Hastane konusunun Ordu merkezin önemli bir sorunu olduğunun altını çizen Yılmaz, "Önümüzdeki hafta Ordu'da yaptığımız yerel çalışmaları Sağlık Bakanlığımız ile paylaşacağız. Ben Ordu'ya gelmeden önce Özellikle arazi mevzusunun yer konusunun çözümü hususunda Sağlık bakanımız beni aramıştı. Yerle ilgili 120 dönümlük kamulaştırılabilecek alan bu hafta bakanlar kuruluna çıkabilecek bir noktaya geldi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın imzalaması gerekiyordu. Milli Eğitim Bakanlığı da imzaladı. İlk bakanlar kurulu toplantısında da kamulaştırma kararı çıkacaktır" ifadelerini kullandı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hüseyin Akyol Enver Yılmaz Ak Parti Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title