Haberler

Enkazdan çıkarılan annenin söyledikleri yürek yaktı: Çocuklarım çelik kapının altında kaldı, onları kurtarın

Güncelleme:

Elazığ'daki 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından enkaz altından yaralı kurtarılan bir annenin çocuklarının yerini kurtarma ekiplerine tarif ettiği o anlar kameralara yansıdı. Yaralı anne "Çocuklarım merdivenin orada, çelik kapının altında kaldı, onları kurtarın" dedi.

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 6.8 şiddetinde yaşanılan depremde 22 kişi hayatını kaybederken 1031 kişide yaralı olarak hastanelerde tedavi ediliyor. Enkaz altından yaralı olarak çıkarılan bir annenin kameralara yansıyan konuşması ise yürek yaktı. Enkazdan çıkarıldığı sırada çocuklarının yerini tarif eden anne "Çocuklarım merdivenin orada, çelik kapının altında kaldı, onları kurtarın" dedi.

Enkazdan çıkarılan annenin söyledikleri yürek yaktı.Yaralı Anne 'Çocuklarım merdivenin orada, çelik kapının altında kaldı, onları kurtarın' dedi.

ANNE HASTANEYE KALDIRILDI

Elazığ'ın Maden ilçesine bağlı Gezin Beldesinde çöken binanın enkazında arama kurtarma çalışmaları devam ederken yaralı annede kurtarma ekipleri tarafından tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Çocuklar için ise arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Sivrice Elazığ Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (9)

Ertan:

Allahım sağsalim kurtulmalarını nasip et.

11
0
yanıtYanıtla
İNSANLIK:

BU ACININ TARİFİ YOK YEMİNLE

7
0
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

ALLAH, yar ve yardımcıları olsun.

6
0
yanıtYanıtla
zengin:

faşistlerin Allah belasını versin

1
3
yanıtYanıtla
Ayşe yılmaz:

Siz tuhafmisiniz sizsiniz o

yanıt1
yanıt0
Sakaryalı hatun:

Anne yüreği... :((((

3
0
yanıtYanıtla
şahin:

Rabbim tüm zorda kalanların yardımcısı olsun.

0
0
yanıtYanıtla
Sevgi taşlı:

Allah yardımcıları olsun Inşallah sağ salim kurtulurlar

0
0
yanıtYanıtla
Nejl@:

Allah''ım çocuklarını sana bağışlasın inşallah.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title