Haberler

Engin Altan Düzyatan, Kuruluş Osman dizisine dahil olacağı iddialarına yanıt verdi

Güncelleme:

Diriliş Ertuğrul dizisinde başrolü oynayan Engin Altan Düzyatan, Burak Özçivit'in başrolünde olduğu Kuruluş Osman dizisi için sinyali verdi. Başarılı oyuncu, "Değerlendiririz bakarız, ederiz. Şu an için öyle bir durum yok. Biraz dinlenmek istiyorum" dedi.

5 sezon boyunca TRT 1 ekranlarında yayımlanan ve her bölümünde reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinin devam niteliğinde çekilen Kuruluş Osman'da başrole Burak Özçivit gelmişti.

Diriliş Ertuğrul'un sona ermesinin ardından Engin Altan Düzyatan da FOX TV'de yayımlanan Kurşun dizisine transfer olmuş yeni bir başlangıç yapmıştı.

HAYRANLARINI SEVİNDİRECEK HABER

Engin Altan Düzyatan'ın Kurşun dizisi final kararı alınca hayranları isyan etmişti ki Düzyatan, hayranlarını çok sevindirecek bir sinyal verdi. Geçtiğimiz akşam bir mekan çıkışında objektiflere yakalanan başarılı oyuncu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ünlü oyuncu, 'Kurşun' dizisinin final yapmasıyla ilgili "Olur öyle şeyler, hayırlısı olsun. Bazı işler oluyor, bazı işler olmuyor" dedi.

Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı olarak çekilen Kuruluş Osman dizisinde, 'Ertuğrul' karakterinin ölmediği ve diziye yeniden dahil olacağı iddialarına ünlü oyuncu, "Şu an için öyle bir şey konuşmadık, haberimiz yok yani" yanıtını verdi.

Engin Altan Düzyatan, Kuruluş Osman dizisi için yeşil ışık yaktı

"DEĞERLENDİRİRİZ, BAKARIZ"

Düzyatan, diziye dönmek ister misiniz sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"Orası çok severek çalıştığım, çok güzel bir işti. Biz bir işi sonlandırdık, yeni bir işe başlandı. Orada çalışan ekip arkadaşları benim arkadaşlarım. Hala aynı ekip devam ediyor.Sağolsunlar, görüyorum takip ediyorum, çok da beğeniyorum. Bu plan meselesi, böyle bir planla ayrılmamıştık oradan, sonuçta bu başka bir dizi aslında yeni bir dizi. Değerlendiririz bakarız, ederiz. Şu an için öyle bir durum yok. Biraz dinlenmek istiyorum."

Engin Altan Düzyatan, Kuruluş Osman dizisi için yeşil ışık yaktı

Engin Altan Düzyatan'ın Kuruluş Osman'da yer alması ise hayranları tarafından oldukça istenen bir olay, eğer olursa tüm dengeler değişecek gibi duruyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Engin Altan Düzyatan Burak Özçivit Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (34)

sivri:

diriliş ertuğrul kuruluş osman herhalde bundan sonraki de kaçış vahdettin olacak

3
27
yanıtYanıtla
Ugr:

Ey koca cahil Vahdettin kaçmıyor zorla kendi ülkesinden sürülüyor hemde neyse boşver

yanıt19
yanıt1
SERBAY:

''sahte kahraman'' çekilecek en son. . Biraz daha var ama sabret

yanıt1
yanıt0
yavuz:

sen yoksun tadı tuzu yok bir an önce dönmeni sabırsızlıkla bekliyoruz

26
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

HEMEN GEL ERTUĞRUL

24
5
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

PARA NERDEYSE KOŞUN. GARİPLER NEFES BİLE ALMASIN. SİZ MİLYONLARLA OYUN OYNAYIN LAA

16
12
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

aynen gelsin diziye ertugrul bey

14
4
yanıtYanıtla
OBJEKTİF:

MEKANIN YENİ SAHİBİ GELDİ, O ESKİDENDİ CANCAĞAZIM. . . :D

8
10
yanıtYanıtla
GALA1905:

sen ve turgut alp eksik tadi yok dizinin.

15
3
yanıtYanıtla
aaaa:

Valla süper olurrr

12
5
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title