Haberler

Emniyet kemeri yerine toka taktı, kazada öldü

Güncelleme:

Zonguldak'ta direksiyon hakimiyetini kaybettiği araçtan fırlayarak yaşamını yitiren sürücünün, emniyet kemeri yuvasına ikaz sistemini aldatmak için toka taktığı ortaya çıktı.

Zonguldak'ta hafif virajı alamayarak 36 metreden şarampole yuvarlanan aracın sürücüsü kazada öldü. Yapılan olay yeri incelemesinde ise emniyet kemerinin takılı olmadığı, emniyet kemeri yuvasına metalden yapılma toka takıldığı tespit edildi.

36 METREDEN ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Edinilen bilgiye göre kaza Merkeze bağlı Saraycık köyü mevkisinde yaşandı. Sürücü Mehmet A. idaresindeki 67 EY 696 plakalı aracıyla köy içerisindeki yolda seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç 36 metreden şarampole yuvarlandı. Ağır yaralanan sürücü Mehmet A. kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Emniyet kemeri yerine toka taktı, kazada öldü

İKAZ SİSTEMİNİ ALDATMAK İÇİN TOKA TAKMIŞ

Kazanın ardından yapılan incelemede aracın vitesinin boşta olduğu tespit edildi. Öte yandan araç içerisindeki emniyet kemeri yuvasında sesli ikaz sistemini aldatmak amacıyla metalden yapılma bir aparat (toka) takılı olduğu ortaya çıktı.

KEMER TAKILI OLMADIĞI İÇİN ARAÇTAN FIRLAMIŞ

Emniyet kemerinin bağlı olmaması nedeniyle kaza sırasında sürücünün araçtan fırladığı ve ağır yaralanarak hayatını kaybettiği değerlendiriliyor. Hayatını kaybeden sürücü Mehmet A. ise otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zonguldak Saraycık Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

PAMUK:

tokayı oraya pamuğuda ona takmışlar işte

12
17
yanıtYanıtla
osman kartal:

pamuk üretimi azaldığından , camcı silikonu kullanılıyormuş

yanıt0
yanıt0
Hamza:

Çok iyi oluyor ya bunlara :D

2
19
yanıtYanıtla
MEHMET:

HADİ CANIM ORDAN

0
13
yanıtYanıtla
po st:

ayıptır beyler olan olmuş mekanı cennet olsun yorumlarınız hiç hoş değil bir insan her varlıgını kaybedebilir ama vijdanını kaybetmişse bir hayvandan farkı kalmaz

12
0
yanıtYanıtla
osman kartal:

kardeş iyi de, o vicdan dediğin sana bana zarar vermeye müsait. . . .

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın:

fenasın başa belasın

0
10
yanıtYanıtla
acemi:

belli ki çok usta şoförmüş. biz acemiler kemerimizi takarız ve gözümüzü yoldan ayırmayız. telefonla konuşmaz, radyo ile oynamayız. dikkatimizi yola veririz. arkadaş fena şekilde usta bir şoför. kemerle memerle uğraşmazmış

4
0
yanıtYanıtla
AŞKIN GÜR:

EMNİYET KEMERİ TAKMAYAN ÇOK İNSANLAR VARKİ İKAZ VERMESİN DİYE İNSANLAR KEMERE O ŞEKİLDE KAPATIYORLAR

2
0
yanıtYanıtla
osman kartal:

ben bir dubaiden getirilen honda acura marka araca bindim. emniyet kemeri nin birincisi bizimkiler gibi fakat kendisi otomatik el değmesiz kitliyor ikincisi ise şahııs tarafından şehir dışı yollar için beli bağlıayan elle kapatılan kemer yani kontr garantili

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title