Haberler

Emine Bulut'un ölümünden sonra şiddet içeren dizilere tepki yağmaya başladı

Güncelleme:

Sosyal medya kullanıcıları, eski eşi tarafından kızının gözü önünde bıçaklanan Emine Bulut'un ölümünün ardından kadına şiddet görüntüleriyle dikkat çeken dizilere tepki gösterdi.

Fedai Baran isimli kişi, 18 Ağustos Pazar günü buluştuğu eski eşi Emine Bulut'u küçük kızının yanında boğazından bıçakladı. Günler sonra ortaya çıkan görüntülerde küçük kızın 'Anne ölme' feryadı Bulut'un ise 'Ölmek istemiyorum' sözleri Türkiye'yi ayaklandırdı. Bulut'un ölümünden sonra Türk dizilerinde yer verilen kadına şiddete de tepkiler büyümeye başladı.

"KADINLARIN CANI BU KADAR UCUZ"

Sosyal medya kullanıcıları, ortaya çıkan görüntülerin ardından neredeyse her bölümünde kadına şiddete yer verilen dizilere tepkiler büyümeye başladı. Bir sosyal medya kullanıcısı "Alkole, sigaraya sansür uygulayan RTÜK, nedense kadına şiddeti meşrulaştıran TV dizilerine dokunmuyor. Kadınların canı bu kadar ucuz" dedi.

RTÜK'E ŞİKAYET YAĞMIŞTI

Yayınlandığı ilk günden itibaren kadın şiddet görüntüleriyle gündeme gelen Sen Anlat Karadeniz dizisi için binlerce kişi RTÜK'e şikayet yağdırmıştı. Yayın hayatına Eylül ayında başlayacak olan Aşk Ağlatır dizisindeki genç kızın şiddet gördüğü sahneler daha yayınlanmadan tepki toplamaya başladı.

Emine Bulut'un ölümünden sonra şiddet içeren dizilere tepki yapmaya başladı

ÇOCUĞUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE BIÇAKLANDI

Kırıkkale'de, 18 Ağustos Pazar günü, Menderes Caddesi'ndeki bir kafede, Fedai Baran (43), 4 yıl önce boşandığı eski eşi Emine Bulut (38) ve kızı F.B.B. ile buluştu.

Fedai Baran ile Emine Bulut, arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada Fedai Baran, yanındaki bıçakla eski eşini, kızının gözü önünde vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Emine Bulut, kanlar içinde kalırken, Fedai Baran taksiye binerek kaçtı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan Emine Bulut ile olayın etkisiyle şoka giren kızı F.B.B.'yi ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Bulut, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti.

Emine Bulut'un ölümünden sonra şiddet içeren dizilere tepki yapmaya başladı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Emine Bulut Haberler

500

Yorumlar (97)

Kıro:

Kadınlar kocalarından saglam bir dayak yemegı hakkediyorlar. Kocasından dayak yemeyen kadına kadın demem ben.

5
67
yanıtYanıtla
KIROYA KIRO:

KIRO musun nesin pire, almayayım seni ayağımın altına otur oturduğun yerde

yanıt4
yanıt0
mmn:

adınızın hakkını veriyorsunuz

yanıt4
yanıt0
Dilek:

Senin gibi beyinsizleri içeri atmaları şart

yanıt17
yanıt1
TT:

SENİN KIZINDA KADIN OLSUN

yanıt4
yanıt0
gül:

nasıl zihniyetiniz ya.lanet olsun

yanıt11
yanıt1
Zubi:

Bence dayağı sen yiyorsun sanal alemde de kadınlara olan öfkenii atiyorsun. Ama hangi bayandan dayak yediysen kafaya fena çalmış.

yanıt10
yanıt1
ARITMETIK SAZAN:

Gercek mi Saka mi bilmem, ama KIRO senin potansiyel bir katil oldugun acik sekilde ortada. Senin gibiler yasadikca bu sorunlardan hayatta kurtulamayacagiz.

yanıt0
yanıt0
RAMAZAN:

NASIL Bİ MANYAKSIN SEN

yanıt0
yanıt0
Allah herşeyi görür.:

Toplum olarak nasıl çöktük. Zoruma giden bu çöküntüyü kimsenin anlamaması ve çökertenleri ayakta alkışlaması. Biliyorum bu yorumum yayınlanmayacak ama en azından moderatör sen okursun.

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title