Haberler

Elçin Sangu'nun Hangi Partiye Oy Verdiği Ortaya Çıktı

Güzel oyuncu Elçin Sangu, resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'na destek verdi.

Çarpışma dizisinin başrol oyuncu Elçin Sangu, Ekrem İmamoğlu'na destek verdi.

"HANGİ PARTİYE OY VERDİĞİ ORTAYA ÇIKTI"

Güzel oyuncu Elçin Sangu, sosyal medya hesabından yayınladığı Ekrem İmamoğlu mesajıyla çok konuşuldu. Sangu mesajında, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu!!İyi akşamlar." ifadelerini kullandı. Güzel oyuncunun mesajına yorum yapan bir takipçisi, "Elçin Sangu'nun hangi partiye oy verdiği ortaya çıktı." dedi. Başka bir takipçisi ise, "Elçin Sangu oyunu CHP vermiş belli oldu." yorumunu yaptı.

Elçin Sangu'nun Hangi Partiye Oy Verdiği Ortaya Çıktı

ELÇİN SANGU KİMDİR?

Güzel oyuncu Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. Oyuncu ve manken olan Sangu, özellikle televizyon reklamlarında yer almasıyla Türkiye'de en çok kazanan ve aranan ünlülerden biri oldu. Oyunculuk kariyerine adım atmadan önce Mersin Üniversitesi Opera bölümünde okudu. Daha sonra Sahne Tozu Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi almasının ardından dizilerde oyuncu olarak yer almaya başladı.

Elçin Sangu'nun Hangi Partiye Oy Verdiği Ortaya Çıktı

KİRALIK AŞK DİZİSİ İLE TANINDI

Televizyon dizilerinde boy göstermeden önce sahne oyuncusu olan 33 yaşındaki Elçin Sangu, Haziran 2015'te başlayıp Ocak 2017'de final yapan Star TV'de Barış Arduç ile birlikte rol aldığı Kiralık Aşk'taki Defne rolüyle tanındı. Bu dizidekiperformansı sayesinde üç Altın Kelebek Ödülü ile birlikte 20'den fazla ödüle aday gösterildi. Yer aldığı diğer projeler arasında 2011 yılındaki Öyle Bir Geçer Zaman ki , 2012-2013 yılları arasında rol aldığı Aşk Kaç Beden Giyer, 2013-2014 yılları arasında rol aldığı Bir Aşk Hikâyesi,2014 yılında yayınlanan Kurt Seyit ve Şura ve 2015 yılında rol aldığı Sevdam Alabora bulunmaktadır. 2016'da Elidor saç ürünlerinin yanı sıra Boyner mağaza zincirinin de reklam yüzü olmuştur.

Elçin Sangu'nun Hangi Partiye Oy Verdiği Ortaya Çıktı

EN ÇOK TAKİP EDİLEN ÜNLÜ OLDU

2016 yılının Mart ayında Elidor bakım ürünlerinin daha sonra ise Boyner markasının reklam yüzü oldu. Çerkes asıllı olan Sangu, sosyal medya ve diğer çeşitli istatistiklere dayalı olarak 2016 yılının ikinci en popüler Türk aktrisi seçildi. Eylül 2016'da Instagram'da en çok takip edilen onuncu Türk ünlü oldu.

Elçin Sangu'nun Hangi Partiye Oy Verdiği Ortaya Çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ekrem İmamoğlu Sosyal Medya Elçin Sangu İstanbul Haberler

500

Yorumlar (149)

konyalı müslüman:

neden bütün güzel bayanlar laikçi ve gezici oluyor, bizim hanımlar yağ tulumu gibi, ve çirkin

21
27
yanıtYanıtla
realist:

çünkü spor yapmıyor, fakir olduğunuz için makarna-ekmek gibi gıdalarla besleniyorsunuz. . . protein yeterince alamıyorsunuz. . . ama ısrarla bu şekilde yaşamaya devam etmek için malum partilere oy vermeye devam ediyorsunuz. . . patetes 7 lira, soğan 8 lira artık bunları da yiyemeyecek hale geldiniz

yanıt22
yanıt21
KÜBRA:

BEN TESETTÜRLÜ GÜZEL BİR BAYAN OLARAK LAİKÇİYİM AMA SEN KENDİNİ MÜSLÜMAN ZANNEDEN BİRİ OLARAK İNSAN DEĞİLSİN. .

yanıt0
yanıt0
rizeli 53:

öteki dünyada mükafaatını alacağız kardeş böyle deme, , evet askeri ücretle geçiniyoruz kurbandan kuurbana et yiyoruz, tatil yapamıyoruz ama ibadete ederek öte dünyamızı sağlama alıyoruz. aç kalsamda gezici laikçi kesime oy atmama, isterse dolar 15 olsun, çocuklar imama hatipte bedavaya okuyor, eskiden kitap parası bile bulamazıdık. hayırlı günler

yanıt1
yanıt0
ASi:

EBEN GİBİMİ. . . Seni gidi ikiyüzlü seni, sana sunulsa ikram edilen seker misali nazlanir gibi yapar, hadi bi tane alayim dersin; bu yerkürede sen ve o, ikiniz kalsaniz, hic sansin olmadigini bildigin icin de böyle sacmalik yazarsin. . .

yanıt0
yanıt2
Duygu:

Ekreme vermiş. Sadece entel olmak adina sadece aykirı olmak adina . Ekrem Imamoğlu nun belediye başkanlıği yaptiğı ilceye gitmis mi görmuş mü ! Ne hizmet yapmış ne icraat yapmiş devletin paralarini heba etmis. Karısını çocuklarini reklam malzemesi yapmış bu artislerede hoş gelmis olacakki imamogluna vermis Tenekeyi parlattilar kusbeyinlilerde altın sandi kiymet verdi vesselam

27
12
yanıtYanıtla
...:

beylikdüzüne gittin mi hiç?belli ki gitmemişsin. Boş konuşma , teneke sanmasınlar ;)

yanıt3
yanıt5
CEYHANLI:

Tatlım; A Haber izliyorsun galiba?

yanıt2
yanıt8
kargocu:

beylükdüzüne gittim de baktım ev yok inşaat ama orada oturuyoruz demişlerdi

yanıt2
yanıt1
Duygu:

Osman efendi terbiye yoksunu oldugun yorumundan belli ayrica seçim sandiklarindan çikan oylar sıfırlanmış sahte ikametler tasima secmenler var adam kazandi derken bir düsün istersen

yanıt2
yanıt1
Tüm 149 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title