Haberler

Elazığ'da istenmeyen görüntüler! Yardım malzemelerinin dağıtılmasını beklemeden alıp götürdüler

Güncelleme:

Depremin yaralarını sarmaya çalışan Elazığ'da kimliği belirsiz bazı kişiler, mahallede bulunan taziye evinde depolanan gıda ve kıyafet malzemelerini dağıtılmasını beklemeden alarak kayıplara karıştı.

Elazığ'da yaşanan 6.8 büyüklüğünde deprem sonrası kente birçok noktadan yardım malzemesi gönderildi. Salı Baba Mahallesi'ne gelen gıda ve kıyafet malzemelerini ise bazı kişiler dağıtılmasını beklemeden alıp gitti.

Kentte yaşanan deprem felaketi sonrası depremzedeler için Türkiye'nin dört bir yanından yardım malzemesi gönderildi. Malzemeler yetkililerin kontrolünde eşit bir şekilde dağıtılmaya başlandı.

DAĞITILMASINI BEKLEMEDEN ALIP GİTTİLER

Elazığ merkeze bağlı Salı Baba Mahallesi'nde yaşayan depremzedeler için gelen yardım malzemeleri ise mahallede bulunan taziye evine depolandı. Yetkililer yardım malzemelerini dağıtmak için çalışmalara başladığı sırada kimliği belirsiz bazı kişiler dağıtılmasını beklemeden yardım kolilerini alarak bölgeden ayrıldı.

BEKLEMEDEN ALIP GİTTİLER

Yardımların dağıtılması için yoğun bir şekilde yetkililerle birlikte çalıştıklarını söyleyen Salı Baba Mahallesi Muhtarı Muhammet Hacı Güneş, bazı kişilerin beklemeyip izinsiz bir şekilde yardım malzemelerini alıp gittiğini söyledi.

Mahalle sakinlerinden Rokkoş Güneş (65) ise devletin bulundukları bölgeye 5 tır yardım malzemesi gönderdiğini belirterek, "Allah devletimizden razı olsun. Eksiklerimizi tamamladılar" diye konuştu.

MAĞDUR OLANLAR VAR

Yardım malzemesi almak için sırada bekleyen Sercan Balaban (28) ise bazı kişilerin tekrar tekrar gelip gıda malzemesi almaya çalıştığını bu durumdan dolayı mağdur olduklarını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Elazığ 3. Sayfa Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

500

Yorumlar (94)

adil ol:

bazı insanlarda şeref diye bir şey kalmamış ne diyelim

113
1
yanıtYanıtla
Dadaş25:

Kim olabilir ? Suriyeliler ... Suriyelilere vatan olan Türkiye Elazığlılara maalesef gurbet oluyor ...!

87
22
yanıtYanıtla
Tabi tabi:

Ev kiralarını iki katına çıkaranlarda kesin suriyeli

yanıt32
yanıt17
orası burası:

TABİ TABİ komedide nirvanaya ulaştın. Artık ölsen de gam yeme olur mu? Birincisi konu o değil, ikincisi bir iki kişi terbiyesizlik etmiş sanki Elazığ genelinde kiralarda bir artış söz konusu değil, bununla ilgili yetkili kişilerin açıklaması var. Üçüncüsü evet Suriyeliler Türkiye genelinde kira artışına sebep oldular. Yani kirayı artıran Süriyelilerdir. Peki Suriyeliler suçlu mu değil, sefilsen açsan bunu yaparsın bana göre insani bir davranış. Bu konular seni aşar sen git işine bak

yanıt3
yanıt8
Imsuri:

Haberde kim belirtilmiyorsa kesin suriyelidir. Kimliği belirsiz kişiler veya yabancı uyruklu derse anlayın ki suriyeli. Mesela bir kırgız suç işlese kırgız asıllı yabancı diye haber yapılıyor suriyeli haberi giç yok nedensee!!

65
12
yanıtYanıtla
Nuh:

Çok doğru dedin. Hele bir de 99 depremi gibi büyük bir deprem İstanbul da olsa Suriyeli ler Yağma talan gasp katl hırsızlık bilumum pislik işleri yapar. Depremin öldürmediğini Suriyeli ler yapar. Ölü sayısının tahmin edemiyorum

yanıt1
yanıt0
Kağan Oğuz:

bence aksine sıradan bir olayda hemen suriyeli vurgusu yapılıyor sırf insanlar düşman olsun diye. . Kesin suriyeli demişsin ımsuri, bilmeden günah almak budur işte.

yanıt5
yanıt10
FATİH:

muhtemelen Suriyeliler

45
10
yanıtYanıtla
mehmetk:

iğrençsin! nasıl kendine müslümanım diyebiliyorsun sen? zan islamda yasaktır!

yanıt0
yanıt1
Adana:

Kesin muhtemelen değil

yanıt4
yanıt2
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title