Haberler

Elâzığ Tır'ın Çarptığı Araçta Sıkışın Sürücü Ağır Yaralandı

Tır'ın çarptığı araçta sıkışın sürücü ağır yaralandıElazığ'da TIR'ın çarptığı otomobilde sıkışan ve ağır yaralanan sürücü Mehmet Eraslan, AFAD ve itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla araçtan çıkarıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Tır'ın çarptığı araçta sıkışın sürücü ağır yaralandı

Elazığ'da TIR'ın çarptığı otomobilde sıkışan ve ağır yaralanan sürücü Mehmet Eraslan, AFAD ve itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla araçtan çıkarıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Elazığ Güney Çevre Yolu'nun 5'inci kilometresinde meydana geldi. Elazığ'dan Malatya istikametine giden Ali Erdoğan yönetimindeki 38 FM 486 plakalı TIR, kavşaktan çıkan Mehmet Erarslan yönetimindeki 23 DS 209 plakalı hafif ticari araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta sıkışarak ağır yaralanan sürücü Eraslan, itfaiye ve AFAD ekipleri tarafından uzun uğraşlar sonucu sıkıştığı yerden çıkartıldı. Yaralı sürücü daha sonra 112 ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Eraslan Elazığ 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title