Haberler

Elazığ'da Asfaltta Yumurta Pişirildi

ELAZIĞ'da sıcak hava etkisini sürdürürken Erkan Bay, elindeki yumurtayı asfaltın üzerinde kırarak kısa sürede pişirdi.

Hava sıcaklığının 45-50 derece dolayında olduğu Elazığ'da sıcaklardan korunmak isteyenler, çeşitli alternatifler üretmeye çalışırken, kent merkezinde oturan Erkan Bay, aldığı yumurtayı caddede asfalt üzerinde kırdıktan sonra, kısa bir sürede yumurtayı pişirdi. Bay, havaların çok sıcak olduğunu belirterek, sıcaklığı test etmek için asfaltta yumurta pişirdiğini söyledi. SU TÜKETİMİ ARTTI

Bu yıl sıcakların geçen yıla oranla daha etkili olduğu Elazığ'da oturanlar serinlemek için bol su içerken, ağaçların gölgelerinden ayrılamayanlar geceleri uyuyamamaktan yakındı. Büfe işletmecisi Murat Özcan, su satışlarının arttığını belirterek, "Su satışlarımızda çok artış var geçen yıla oranla bu yıl daha fazla su satıyoruz" diye konuştu.

Adana'nın sıcaklarından kaçarak Elazığ'a geldiğini anlatan Mehmet Gezer ise, beraberinde getirdiği horozların sıcaklardan telef olduğunu söyledi. Gezer, şöyle konuştu:

"Adana çok sıcak diye Elazığ'a geldik. Ama burası daha sıcak çocuklarımız hastalandı, hastanelerden çıkamaz olduk. Beraber getirdiğim horozlardan birkaçı sıcaklardan öldü. Kalanları kargo ile Adana'ya gönderdim. Burası daha sıcakmış, buradan da başka yere gideceğiz." - Elazığ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Gezer Elazığ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title