Haberler

Ekrem İmamoğlu, Çılgın Projesini Açıkladı: Adını İkinci Metrobüs Koyduk

Güncelleme:

CHP'nin İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, TEM otoyolu üzerine Sultanbeyli'den Esenyurt'a kadar bir ekspres hat projesi hazırladıklarını açıkladı. İmamoğlu, "Daha iyi algılansın diye adını ikinci bir metrobüs koyduk ama daha az duraklı olacak" dedi.

Ekrem İmamoğlu, TV5'te Çağlar Cilara'nın programına konuk oldu. İstanbul'un ulaşım sorununa ilişkin bir projesini açıklayan İmamoğlu, projenin TEM otoyolu üzerinde olacağını duyurdu.

İmamoğlu, şunları söyledi:

Birinci sıra sorunumuz ulaşım. İstanbul'un yarısı TEM yolu üzerinde ikamet ediyor. TEM yoluna ekspres ulaşım tanımladık. Daha iyi algılansın diye adını ikinci bir metrobüs koyduk ama daha az duraklı olacak. Sultanbeyli'den Esenyurt'a kadar az duraklı İstanbul'u boydan boya geçen bir hat. Ciddi bir yükü alacak.

TAŞIMA SEÇMEN İDDİALARI

Üsküdar belediye meclis üyesinin evinden çıkan 40 kişilik seçmen listesi hakkında sorulan soruya İmamoğlu, "Ben 11-12'ye yakın seçim yönetmiş birisiyim. Süreçte en ufak bir problemi yaşatmamış bir belediye başkanıyım. Tecrübeme inanıyor ve güveniyorum. Çok net ifade edeyim tek bir oya İstanbul'da sıkıntı getirmeyecek süreci tanımlamış durumdayız. İstanbul'da hayali seçmene imkan verecek bir alt yapı olması mümkün değil. Biz de takip ediyoruz. Seçim gününden ve sandık güvenliğinden şüphe duymasınlar. Gönüllüler lütfen bize eşlik etsinler" yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ekrem İmamoğlu İmamoğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title