Haberler

Vakıfbank Genel Müdürü Aydoğan: "Vakıfbank İstihdamın da Lideri"

VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan, bankacılık sektöründe istihdamın lideri olduklarını söyledi.

VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan, bankacılık sektöründe istihdamın lideri olduklarını söyledi.

Aydoğan, Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Gündüz, Yönetim Kurulu üyesi Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Genel Müdür Yardımcıları İbrahim Bilgin ve Osman Demren, Yıldırım Eroğlu, Bölge Müdürü Metin Özetçi ile Kütahya Şube Müdürü Mutlu Demirci ile birlikte kentte bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Aydoğan ve beraberindeki heyet, Kütahya Porselen, Güral Porselen, Heriş Seramik, Kırdar Grup ile Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Heyet, daha sonra Kütahya Valisi Kenan Çiftçi'yi makamında ziyaret ederek, şehirle alakalı bilgi alışverişinde bulundu.

Kütahya il genelinde 3 şubelerinin bulunduğunu kaydeden Aydoğan, Kütahya'ya yapılan yatırımların sadece bankaya değil, aynı zamanda Türkiye'ye geri döndüğünü ifade etti. Aydoğan, "Kütahya ve çevresi hem ekonomik hem de sosyal açıdan yükselen bir değer. Biz de Kütahya merkezde ikinci şubemizi açmak için çalışma başlattık. Ayrıca Gediz ilçesine de şube açmayı planlıyoruz. Açtığımız her yeni şube ile o bölgeye yeni istihdam sağlıyoruz. Bankacılık sektöründe istihdamın tartışmasız lideriyiz. Personel sayımız 13 bini aştı, bu yılsonuna kadar 100 civarında yeni şube daha açmayı planlıyoruz. Bu da 2013 yılı içinde bin kişiyi daha istihdam edeceğiz" diye konuştu.

Genel Müdürü Aydoğan, ziyaretlerde fabrika yetkililerine çeşitli hediyeler takdim etti. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ali Fuat Taşkesenlioğlu Vakıflar Bankası Ramazan Gündüz Halil Aydoğan Ekonomi Haberler

Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

Ayhan Bora Kaplan davasında Süleyman Soylu'nun ismi tutanaklara girdi

Ayhan Bora Kaplan davasında Süleyman Soylu'nun ismi tutanaklara girdi

Evine çağırdığı 12 yaşındaki kız çocuğunu istismar etti! Karısını 'annesi' olarak tanıtmış

Evine çağırdığı 12 yaşındaki kız çocuğunu istismar etti! Karısını "annesi" olarak tanıtmış

Bakmadan Geçme

Yaprak Dökümü'nde Cem neden öldü? Yaprak Dökümü'nde Cem karakterinin ölüm sebebi ne? 23 Mayıs Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 23 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 22 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Karısını annesi olarak tanıtıp 12 yaşındaki kızı taciz etti! Olay ne, nerede oldu? Philips boykot mu? Philips İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Philips Türk malı mı, sahibi kim? ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ! #129349 Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? #9917 Yarın okullar tatil mi? 23 Mayıs okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Senua's Saga: Hellblade II İncelemesi: Büyüleyici Grafikler ve Derin Hikaye Ayhan Bora Kaplan davasındaki Süleyman Soylu detayı ne? Olay ne, ne oldu? Survivor final tarihi ne zaman? Survivor All Star ne zaman bitecek, şampiyonluk ödülü nedir? Sakarya Belediyesi hangi parti? Sakarya Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2024 İstanbul Sakarya yerel seçim sonuçları! Ubisoft'un Ücretsiz FPS Oyunu XDefiant Piyasaya Sürüldü: İşte Sistem Gereksinimleri 22 MAYIS YEMEKTEYİZ CANLI İZLE Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay kızlarına ne isim verdi? ASGARİ ÜCRETE ZAM GELECEK Mİ 2024: Asgari ücrete zam yapılacak mı, ne kadar kaç TL yapılacak?
Müşterisi olmadığı bankadan adına 350 bin TL kredi çekildi! Mağdur sayısı 150'yi geçti

Müşterisi olmadığı bankadan adına 350 bin TL kredi çekildi! Mağdur sayısı 150'yi geçti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title