Haberler

Milletvekili Dr. Bağcı Çorumlu Bürokratları Ziyaret Ederek Kutladı

Güncelleme:

Çorum Milletvekili ve TBMM Plan Ve Bütçe Komisyon üyesi Dr.Cahit Bağcı'dan Çorumlu Bürokratlara Kutlama Ziyareti

Bağcı, son günlerde çeşitli kurumlarda üst düzey görevlere atanan Çorum’lu hemşerilerimize makamlarında hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. 
İlk olarak; Kırıkkale İl Emniyet Müdürü olarak görev yapmakta iken geçtiğimiz aylarda Ankara Emniyet Müdürü olarak göreve atanan İskilipli Kadri Kartal’ı makamında ziyaret eden Bağcı, “Başkentin huzur, güven ve asayişinden sorumlu olmanız nedeniyle sizi tebrik ediyorum. Kazasız ve emniyetli çalışmalar diliyorum.  Başarılı olacağınıza eminim” dedi. 
Ankara Emniyet Müdürü Kadri Kartal ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Bağcı’ya teşekkür etti. Bağcı daha sonra MEB Müsteşar Yardımcısı olarak görev yapmakta iken Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine atanan Osmancıklı hemşerimiz Doç. Dr. Asım Balcı’yı ziyaret etti. “Bürokrasideki deneyiminiz ve akademik birikiminizle başarılı çalışmalar yapacağınıza inanıyorum. Başkentin daha yaşanılabilir bir kent olması için çalışmalarınızda başarılar dilerim. Her zaman yanınızda ve destekçiniz olacağım” diyerek Balcı’ya yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Asım Balcı ise, Bağcı’nın yakın ilgisi ve dostluğundan dolayı memnun olduğunu belirterek, destekleri nedeniyle teşekkür etti ve çalışmaları hakkında bilgi vererek teşekkür etti.
Bağcı daha sonra Kültür ve Turizm Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı olarak görev yaparken Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı’na atanan Kargı Hacıhamzalı hemşerimiz Mahmut Evkuran’ı ziyaret etti. Bürokraside uzun yıllardır tanıdığı ve ortak dostları olan Evkuran’ı yeni görevinden dolayı tebrik etti ve başarılar diledi. Evkuran ile Sosyal Politikalar konusunda bir süre sohbet eden ve görüş alışverişinde bulunan Bağcı, yakından takip ettiği Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın uygulamaları ve politikaları konusunda işbirliği içinde olacaklarını söyledi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Evkuran da Bağcı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.





Kaynak: Temsilci / Ekonomi

Kadri Kartal Cahit Bağcı Kırıkkale Çorum Politika Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title