Haberler

Altın Fiyatlarında Düşüş

Goldaş Kuyumculuk Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Binatlı, Altın Fiyatlarında 651,50 Dolar Seviyesinin Kırılması ile Fiyatların 630 Dolar Seviyelerine Kadar Gerileyebileceğini Belirtti.

Goldaş Kuyumculuk Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Binatlı, altın fiyatlarında 651,50 dolar seviyesinin kırılması ile fiyatların 630 dolar seviyelerine kadar gerileyebileceğini belirtti.

Altın fiyatlarına ilişkin haftalık değerlendirmede bulunan Binatlı, bu hafta içerisinde fiyatların kendi iç dinamiklerinde hareket ettiğini ve özellikle petrol fiyatlarının yükselişinden etkilenmediğini kaydetti.

Binatlı, altın fiyatlarının uzun bir süredir 658-665 dolar bandında sıkıştığına ve fiyatlarda er veya geç bir hareketlenmenin beklendiğine dikkat çekerek, bu çerçevede, 652 dolar seviyesine kadar bir gerilemenin görüldüğünü ifade etti.

Binatlı, “651,50 dolar seviyesi çok kritik, bu seviyenin kırılması ile fiyatların 630 dolar seviyelerine kadar gerileyebileceğini öngörüyoruz. Yukarı yönlü bir hareketin bu dönemde kısıtlı kalacağını, altın fiyatlarının büyük baskı altında olduğunu düşünüyoruz. ABD ve Avrupa piyasalarının 28 Mayıs Pazartesi günü kapalı olması sebebiyle, hafta başında fazla bir hareketlilik beklenmemeli” görüşünü aktardı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title