Haberler

Eğlence mekanında bir kişiye saldıran oyuncu İbrahim Çelikkol geceyi karakolda geçirdi

Güncelleme:

Oyuncu İbrahim Çelikkol, arkadaşlarıyla gittiği eğlence mekanında bir kişiye saldırdı. Oyuncu, bir kişinin elmacık kemiğini kırdığı gerekçesiyle geceyi karakolda geçirdi. Çıkan kavgayı ise Ula Belediye Başkanının oğlu ayırdı.

Oyuncu ibrahim Çelikkol, 6 arkadaşıyla gittiği eğlence mekanında kavga etti. Muğla Akyaka'da tatil yapan oyuncu, gürültü yaptıkları gerekçesiyle kendisini uyaran işletmeciyi 6 arkadaşıyla birlikte dövdü.

TEKME TOKAT KAVGA ÇIKTI

Yeni Asır'dan Adem Ülker'in haberine göre; Olay, gece geç saatlerde Ula'nın turistik Akyaka beldesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Bahadır Kılınç, ruhsatsız olduğu için kapalı olan restoranının önünde otururken, yan restoranda aralarında İbrahim Çelikkol'un da bulunduğu grubu, gürültü yaptıkları gerekçesiyle uyardı. Alkollü oldukları öğrenilen Çelikkol ve beraberindekiler Kılınç'ı tekme tokat dövdü.

BELEDİYE BAŞKANININ OĞLU KURTARDI

Bu esnada olay yerinin yakınında bulunan Ula Belediye Başkanı'nın oğlu tarafından dayakçı gurubun elinden kurtarılan Bahadır Kılınç, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Elmacık kemiğinin kırıldığı, burun kemiğinin de çatladığı tespit edilen Kılınç'ın şikayeti üzerine Çelikkol ve beraberindekiler jandarma tarafından gözaltına alındı.

Eğlence mekanında bir kişiye saldıran oyuncu İbrahim Çelikkol geceyi karakolda geçirdi

GECEYİ KARAKOLDA GEÇİRDİLER

Sabaha kadar karakolda tutulan Çelikkol ve yanındakiler, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Daha öncede adı kavgaya karışan ünlü oyuncu olay hakkında kendisine sorulan soruları yanıtsız bıraktı.

"BAHADIR'I ÇELİKKOL'UN ELİNDEN KURTARMIŞ"

Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya, olayın kendileriyle ilgisinin olmadığını söyledi. Akkaya, "Bahadır Kılınç'ın darp edildiğini gören oğlum Kağan olaya müdahale etmiş. Alkollü olan Çelikkol ve arkadaşlarının elinden Bahadır'ı kurtarmış ve hastaneye götürmüş. Kendisi arkadaşı olur kavgayla ilgisi sadece bundan ibarettir" diyerek açıklamada bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İbrahim Çelikkol Muğla kavga Ula Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (9)

BİR İZLEYİCİ:

eee SANATCILARIN İSTANBULDA ÇOBANLARI KAZANDI YA İSTEDİKLERİ GİBİ AT KOŞTURUYORLAR. DAYAK, AŞAĞILAMA, KÜÇÜK DÜŞÜRME. YÜZ BULDULAR BAŞKANLARINDAN YAPIYORLAR YAPACAKLARINI.

5
13
yanıtYanıtla
seyirci:

harbi malsınız her şeyi siyasete dökmeseniz olmuyor it dalaşı yapuyorsunuz bir insan durduk yere neden kavga çıkarsın ki tek taraflı düşünmeyin beyinsiz aptallar yazacağınız yoruma ben

yanıt9
yanıt2
MAL SEYİRCİYE CVP.:

MAL BELLİ. SÜRÜNÜN Bİ FERDİ SEYİRCİ GELMİŞ. GÖRÜYORUZ HABERLERDE. ESKİ BELEDİYE BAŞKANLIGI YAPTIGI YERDE HERKES BİRBİRİNİ DOGRAMAYA BAŞLADI. KAPALI KADINLARA CİRKİNCE HAKARETLER AŞAĞILAMALAR BAŞLADI. ÇARŞAFLI NİNELERİN KURTARDIGI MEMLEKETİ MİNİ ETEKLİLER SAHİPLENMEYE NİNELERİMİZİN SOYUNU BU TOPRAKLARDAN KOVMAYA BAŞLADI. SEN DAHA NE KONUŞUYORSUN. Bİ EKO KAZANDI DİYE SESİNİZ ÇIKMAYA BAŞLADI. ONDAN ÖNCE SEN MİNİ ETEGİ GİYİYORSUN DİYE AŞAGILAYAN KOVAN OLDU MU?

yanıt1
yanıt6
MAL SEYİRCİYE CVP. 2:

AMA SON 1-2 AYDA KAPALI BAYANLARIMIZIN YEMEDİĞİ HAKARET KALMADI SENİN GİBİ LAPLAĞİK ÇAPSIZÇAĞDAŞLAR YÜZÜNDEN.

yanıt3
yanıt5
DİNİNİZ FUTBOL:

ÜNLÜ OLUP BİRİSİNİ DARP ETMEK VARMIŞ BEEE NE CEZA ALIYOSUN NE BİŞEY :) :)

15
2
yanıtYanıtla
KIZGIN:

Adam dizi sahnesi zannediyor hayatı herhalde vur kır kimse hesap sormasın . . .

12
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BİZİM MAHALLEYE GELSE Bİ

7
5
yanıtYanıtla
SERHAT:

akıllı ol ibraaam gelmiyim oraya

7
1
yanıtYanıtla
FAKİR BİNİCİ:

Darp''tan ceza almaz. Bunlar ünlü. Fatih Terim de mekan bastı adam dövdü hapis cezasını mekanı basılan gariban aldı :)))) Burası Türkiye.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title