Haberler

Eğlence Mekanındaki Otopark Kavgasında Silahlar Konuştu: 2 Yaralı

Güncelleme:

Ankara'da eğlence mekanında otopark anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili 6 şüpheli gözaltına alınırken, yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir eğlence mekanının otoparkında meydana gelen silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. 6 kişinin de gözaltına alındığı olayın otopark anlaşmazlığı nedeniyle ortaya çıktığı belirtildi.

SİLAH VE BIÇAK KULLANILDI

Olay, Kızılırmak Mahallesinde gece saatlerinde meydana geldi. 1436. Sokak üzerinde bulunan bir eğlence mekanının önünde, otopark anlaşmazlığından dolayı olduğu belirtilen bir tartışma çıktı. Taraflar arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Bir tarafın silah ve bıçak kullanması sonucu, 2 kişi yaralandı.

Eğlence Mekanındaki Otopark Kavgasında Silahlar Konuştu: 2 Yaralı

YARALILAR HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine, olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıların ilk müdahalesini olay yerinde gerçekleştirdi. Yaralı 2 kişi daha sonra ambulanslarla Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Eğlence Mekanındaki Otopark Kavgasında Silahlar Konuştu: 2 Yaralı

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay yeri inceleme ekipleri, çevreye saçılan boş mermi kovanlarını topladı. Kavgaya karıştığı belirlenen 6 kişi, polis ekiplerince gözaltına alındı. Olay hakkında soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kızılırmak Çankaya 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title