Haberler

Ege Seramik, 2018 Yılında Türkiye'nin En Değerli 100 Markası Arasında

Listede geçen yıla göre 5 sıra yükselerek 92. sıraya yerleşen ve marka derecesi A+ olarak açıklanan Ege Seramik, Türkiye'nin markalaşma yolunda önemli adımlar atan örnek markalarından olmaya devam ediyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan İbrahim Polat Holding CEO' su ve Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Baran Demir, " Kurulduğu günden bu güne istikrarlı başarı grafiği ve sektörüne kazandırdığı yenilikler ile ilklerin yaratıcısı olmayı başaran firmamız Ege Seramik bizlere bir gurur daha yaşatmıştır. Hem yurtiçinde hem de yurtdışında ara vermeden çalışmalarına devam eden şirketimiz Ege Seramik, Türkiye'nin en değerli 100 markası arasında yerini bir kez daha almış, A+ marka değerini korumuştur. 2015 yılında ilk defa 100. Sırada yer aldığımız Türkiye' nin En Değerli 100 markası listesinde geçen yıla göre 5 sıra daha yükselerek, 92. Sırada yer almış bulunuyoruz. Ege Seramik şirketimiz, cirosu sadece seramik üretim ve satışından oluşması nedeniyle diğer sektör şirketlerinden ayrışmaktadır. Her yeni başarısında hedef çıtasını biraz daha yükseğe çıkaran tüm çalışanlarımızla azimle çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz." dedi.

Yurtiçindeki marka bilinirlik seviyesi çok yüksek olan Ege Seramik, Türkiye pazarında 150'nin üzerinde yetkili satıcısı ve 2 bin üzerinde tali bayisi ile güçlü bir dağıtım kanalına sahiptir. Aynı zamanda, 50'nin üzerinde ülkeye yaptığı ihracatla dış pazardaki gücünü her geçen gün arttırmaya devam etmektedir. Global pazarlarda da marka bilinirliğini aynı seviyelere taşımak amacı ile 2017 yılında TURQUALITY destek programı kapsamına dahil olmuştur.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ege Seramik Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title