Haberler

Efsanevi Yaratık Koca Ayak İnterneti Salladı

Güncelleme:

ABD'nin Oregon eyaletinde üzerine Go Pro takılan evcil bir köpeğin, Himalayalar'da yaşadığına inanılan efsanevi yaratık koca ayağın görüntülerini çektiği öne sürüldü.

Dün 'chupacabra' bugün 'koca ayak'. Sosyal medya bu görüntüleri tartışıyor. ABD'nin Oregon eyaletinde üzerine GoPro takılan evcil bir köpeğin, Himalayalar'da yaşadığına inanılan efsanevi yaratık kocaayağın görüntülerini çektiği öne sürüldü.

İNTERNET SİTESİNDE YAYINLANDI

Görüntülerin 2015 yılında çekildiği belirtilirken, video Viral Nova adlı internet sitesinde yayınlanınca gündem yarattı. Birkaç saniyelik videoda köpek, ormanlık bir alanda giderken, bir an kocaayak olabileceği öne sürülen bir yaratıkla karşılaşıyor. Tabii birçok internet kullancısı, videonun gerçekliğini sorguluyor.

Dün de, ilk olarak Porto Riko'da görüldüğü öne sürülen ve keçi, tavşan, köpek, tavuk ve benzeri hayvanların kanını emerek öldürdüğü söylenen efsanevi yaratık 'chupacabra'nın Portekiz'de ortaya çıktığı iddia edilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Oregon Yaşam Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title