Haberler

Edremit Ülkü Ocakları'nda Görev Değişimi

Balıkesir'in Edremit Ülkü Ocakları'nda görev değişimi yapıldı.

Balıkesir'in Edremit Ülkü Ocakları'nda görev değişimi yapıldı. Edremit Ülkü Ocakları başkanlığına Osman Geyik getirildi.

Edremit Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen törene, Balıkesir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Coşkun Özkan ile yönetimi katıldı. Düzenlenen devir teslim töreninde, yeni başkan Tekbirlerle göreve başladı. Edremit Ülkü Ocakları Başkanı Osman Geyik, eski başkan Mehmet Yıldırım'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Devir teslim töreninden sonra konuşan Balıkesir Ülkü Ocakları İl Başkanı Coşkun Özkan, "Edremit'teki bu bayrak değişiminin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Yeni Edremit Ülkü Ocakları Başkanı Osman Geyik'i ve yönetimdeki ülkücü kardeşlerimize başarılar dilerim, Allah utandırmasın. Eski başkanımız Mehmet Yıldırım ve yönetimine de hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yüce Allah'tan temennim bizleri bu mübarek davaya yapacağımız hizmetlerde utandırmamasıdır. Rabbim Türk'ü korusun ve yüceltsin" dedi.

Devir teslim töreninde konuşan yeni ocak başkanı Osman Geyik ise, "Edremit'in ve ülkücü camianın desteğini alarak

bu göreve getirildik. İnşallah sizlerin destekleri ve Allah'ın izniyle bayrağı daha üst seviyelere taşımak için çalışacağız. Camiamızın birlik beraberliği, gençlerimizin milli ve manevi değerlere bağlılığı, ocağımızın kültürel ve eğitim faaliyetleri noktasında daha aktif hale gelmesi için gayret edeceğiz. Görevimize, davamıza, ideallerimize sadık kalacağız. Beş bin tane şehidi olan kutsal ocağımızın hizmetindeyiz. Başka amacımız yoktur. Allah, yar ve yardımcımız olsun. Balıkesir Ülkü Ocakları İl Başkanımız Coşkun Özkan'a bu görevi bize layık gördüğü için teşekkür ediyorum" dedi.

(SŞ)

16.09.2012 12: 50: 15

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Coşkun Özkan Osman Geyik Balıkesir Edremit Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title