Haberler

Ebru Hiçbir Zaman Süs Bebeği Olmadı!

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Nebahat Çehre ve ünlü model Ebru Güzel önceki gün Marmara Forum'daki söyleşiye katıldı.

Ebru Güzel'i neden veliahtı olarak seçtiğini açıklayan Çehre "Ebru ile dizi setinde tanıştık. Onun aklını, düşünce yapısını çok beğendim. Hiçbir zaman süs bebeği olmadı! O manken olarak kalmadı, popüler olmaya çalışmadı. Kendini hep geliştirdi ve eğitti. Ben saf güzelliği sevmiyorum. Güzellik bir bütündür. Ebru da bu bütünlük var ve bu yüzden veliahtım olarak onu ilan ettim!" dedi.

Oyunculuğu bırakacağı hakkında da açıklamalarda bulunan Nebahat Çehre "8 sene boyunca çok güzel işler yaptım. Haziran Gecesi, Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl hala konuşulan ve dünyada da büyük ilgi gören işler. Bu işlerin altına inmek istemiyorum. O yüzden aşırı derece seçiciyim senaryo konusunda. Oyunculuğu bırakmak gibi bir durum söz konusu değil. Senaryo ve set benim için çok önemli. Sete gittiğim zaman yaptığım işten memnun olmalıyım." Dedi.

Kösem'i iki bölüm izlediğini belirten Çehre "Muhteşem Yüzyıl ile başlayan serüven şimdi Kösem ile devam ediyor. Ben iki bölüm izleyebildim. Ancak izlediğim kadarıyla proje gerçekten çok güzel olmuş." dedi.

Kösem rolü için eleştirilen Beren Saat için de konuşan Çehre "Beren ile ilgili ön yargılı olmamalı. Rolünü görmeden eleştiride bulunmaları çok yanlış" diye belirtti.

Sette koçluk yaptığını söyleyen Nebahat Çehre "Sette haddim olmadan koçluk yapıyorum. Ancak yeni oyuncuların bazıları güzelliğinin arkasında kalıyor. Oyunculuk bir bütün! Ben güzelim demekle olmuyor. Güzellik kapı açıyor ancak yetenek yok ise uzun ömürlü işler olmuyor" dedi.

Nebahat Çehre'nin hayatının her alanında yanında olduğunu söyleyen Ebru Güzel "Nebahat ablam tanıştığım günden beri hep yanımda. Sette birlikte çalışırken de hep destek oluyordu. İş güzel çıksın diye uğraşıyordu. Beni veliahtı olarak seçtiği için çok mutluyum." Dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Muhteşem Yüzyıl Nebahat Çehre Ebru Güzel Marmara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title