Haberler

Düşük yapan Seren Serengil kaybettiği bebeğine duygusal bir mesajla veda etti

Güncelleme:

Eşi Yaşar İpek'le yaşadığı polemiklerin ardından düşük yapan Seren Serengil, sosyal medya hesabından kaybettiği bebeğine duygusal bir mesajla veda etti.

Uzun süredir anne olmak için tedavi gören sunucu Seren Serengil'in mutluluğu kısa sürdü. Yaklaşık bir ay önce hamile olduğunu duyuran Serengil, eşi Yaşar İpek'le yaşadığı sorunlardan sonra yüksek tansiyon ve kanamayla hastaneye kaldırıldı. Düşük tehlikesi de bulunan Serengil, bebeğini kaybetti.

DUYGUSAL VEDA

Büyük üzüntü yaşayan sunucu, kaybettiği bebeğine sosyal medya hesabından duygusal bir mesajla veda etti.

İşte Seren Serengil'in o paylaşımı;

Düşük yapan Seren Serengil kaybettiği bebeğine duygusal bir mesajla veda etti

TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE KENDİSİNİ KANDIRDIĞINI İDDİA ETTİ

Ayrı olduğu kocası Yaşar İpek'in, tüp bebek tedavisi sırasında kendisini kandırdığını söylediği Seren Serengil, gece saatlerinde fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı. Eşinin iddialarına karşılık canlı yayın yapan ve gözyaşlarını tutamayan Seren Serengil, bebeğini kaybetmenin acısıyla sarsıldı.

Düşük yapan Seren Serengil kaybettiği bebeğine duygusal bir mesajla veda etti

DÖRDÜNCÜ KEZ DÜŞÜK YAPTI

Instagram hesabından doktorunun açıklamasını paylaşan Seren Serengil'in ise son yaşadığı olayla birlikte, dördüncü kez düşük yaptığı öğrenildi.

Düşük yapan Seren Serengil kaybettiği bebeğine duygusal bir mesajla veda etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seren Serengil Sosyal Medya Yaşar İpek Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (21)

radikall_35:

kocasının vahim açıklamasından sonra ilaç alarak bilerek düşük yapmış olabilir. . . !

1
12
yanıtYanıtla
Üzüldüm:

Bir anne olarak şu kadının çocuğunu kucağına alamamasına nasıl üzülüyorum anlatamam. kim bilir ne kadar acıyor kalbi, canı ? :( geçmiş olsun ne diyim?

6
0
yanıtYanıtla
hadi kızım hadiii..:

mide bulandırıyosun kızım

1
3
yanıtYanıtla
neoturk:

yazik yahu, Kadincaz bir Türlü evlat sahibi olamadi, Insallah olur zamani geldiginde

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

TABİKİ BİR BAYAN İÇİN ÜZÜCÜ BİR DURUM FAKAT SÜREKLİ TARTIŞMA İÇERİSİNDE OLDUĞUM VE SEVMEDİĞİM BİR ADAMIN ÇOCUĞUNU ŞAHSEN BEN DOĞURMAK İSTEMEZDİM

3
1
yanıtYanıtla
papaz:

cok guzel hastane reklamıda oldu. . .

0
4
yanıtYanıtla
Yorum:

Allah kimseyi düşürmesin HASTANE odalarına !

yanıt0
yanıt0
Lazogli:

Boş yapmış

0
3
yanıtYanıtla
Yorum:

LAZ yorumu !!!!

yanıt1
yanıt0
bjk:

bebek olayına bişey diyemiyorum fakat geri kalan herşeyde bu kadın ruh hastası

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title