Haberler

Dünyaca Ünlü Yıldız Robert Downey Jr. ile Talat Bulut Kozlarını Paylaştı!

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Talat Bulut, dünyaca ünlü yıldız Robert Downey Jr. ile hemen hemen aynı dansı yapınca sosyal medyada gündem oldu. Talat Bulut'un paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda beğeni aldı.

Dünyaca ünlü yıldız Robert Downey Jr, Talat Bulut'un dansından ilham aldı. Yasak Elma'nın başrol oyuncusu Talat Bulut o videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

SAYFASINA TAŞIDI

Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Talat Bulut, yaptığı dansla dünyaca ünlü yıldız Robert Downey Jr'a ilham oldu. Bulut, geçen ay yaptığı dansın hemen hemen aynısını yapan ve sosyal medya hesabından paylaşan dünyaca ünlü oyuncunun gönderisini sayfasına taşıdı.

Dünyaca Ünlü Yıldız Robert Downey Jr. ile Talat Bulut Kozlarını Paylaştı!

"ABD'DE BÜYÜK BİR SALGIN BAŞLADI"

Bulut, Robert Downey Jr'ın dansıyla kendi dansını karşılaştırarak "ABD'de büyük bir salgın başladı. Talat Bulut'un dansını ünlü aktör Robert Downey Jr paylaştı" notunu paylaştı. Bulut'un göndersine yorum ve beğeni yağdı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Robert Downey Jr Sosyal Medya Talat Bulut Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (11)

ercan:

bu talatta kimdi tanıyan merak eden varmıdır

0
8
yanıtYanıtla
Doktor:

Milet yemeden içmeden kesilmişti şu Talat bulutun bu dansını bi göreyim diye habere bak bunumda haber diye yazmışlar.

1
1
yanıtYanıtla
DÜRBÜNÜNE..:

ŞAİBESİZ SEÇİM İSTİYORUZ!!!YENİDEN SEÇİM ŞART!!!!

2
0
yanıtYanıtla
Ümit70:

Yirmi beş senedir çal çal oynadınız fark yok busefer de leke caliyorsunuz...yazıklar olsun alttarafi belediye seçimi sanki vatan elden gidiyor

1
0
yanıtYanıtla
UMUT:

Evet vatan elden gidiyor sizin gibiler yüzünden. .

yanıt0
yanıt0
soğan kuyruğundaki ampülcü:

saltanat kayığına bindiniz bir kere bin kerede seçim yapsanız boş, varlık kuyrukları boynunuza dolanacak

1
0
yanıtYanıtla
Rıza Baba:

Kafayı siyasetle bozmuşsunuz delirmişsiniz artık.

0
1
yanıtYanıtla
ASİLTÜRK__:

Adam yukarıdaki videoda insanlık için çok büyük bir adım atmış ve atomu parçalamış, elin gavuruna rakip olmuş siz hala seçim yorumu yapıyorsunuz. Sahte seçmen taşınmış mı, oturulmayacak yerlere özellikle inşaatlara, boş binalara, arsa görünen yerlere seçmen yerleştirme yapılmış mı evet yapılmış, peki oy sayım kağıtları üzerinde oynama mevcut mu evet o da mevcut, hakkıyla kazanana laf yok, insan olun sadece Fox ve Halk tv seyretmeyin, o zaman belki bir şeylerin farkına varırsınız.

0
0
yanıtYanıtla
SANA NEEEEEYAAA:

BOŞ GEREKSİZ YORUM. GEÇTİK OKUMADAN

yanıt0
yanıt0
KÜBRA:

TALAT BULUT ÇOK ÇEKİCİ BİR ADAM. . . ONA HERŞEY YAKIŞIR. .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title