Haberler

Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Aniston, ilk kez Instagram hesabı açtı

Güncelleme:

Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Aniston, ilk kez Instagram hesabı açtı. Haberin duyulmasının ardından ünlü oyuncunun takipçi sayısı milyonları aştı.

Sosyal medya hesabı açmaya direnen ancak sonunda dayanamayan dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Aniston ilk kez hesabı açtı. Oyuncunun hesabını duyan takibe almak isteyince Instagram hesabı, kısa süreliğine bir çökme yaşadı. Bir süre kimse yoğunluktan hesabı takibe alamadı.

TAKİPÇİSİ 6 MİLYONU GEÇTİ

50 yaşında sosyal medyaya adımını atan güzel oyuncunun hesabına bir anda aşırı yüklenme oldu. 1 saat gibi kısa bir süre içinde yüzbinlerce takipçiye ulaşan Aniston'ı şu an 6.2 milyon kişi takip ediyor.

Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Aniston, ilk kez Instagram hesabı açtı

FOTOĞRAFI 8 MİLYON BEĞENİ ALDI

Aniston, Friends ekibinin son halleriyle çekilmiş olan bir fotoğrafla sosyal medyaya adım attı. Ünlü yıldızın "Şimdi biz de Instagram arkadaşıyız. Merhaba Instagram" notuyla paylaştığı fotoğraf kısa sürede 8 milyona yakın beğeni alırken, dünyaca ünlü isimler başta olmak üzere 400 bine yakın kişi ünlü oyuncuya "Hoşgeldin" dedi.

Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Aniston, ilk kez Instagram hesabı açtı

Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Aniston, ilk kez Instagram hesabı açtı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Jennifer Aniston Sosyal Medya Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ
500

Yorumlar (13)

#Yorumcu:

Özlenen bir dizi

14
0
yanıtYanıtla
IBO:

gelmis gecmis en iyi dizidir friends

9
2
yanıtYanıtla
Black sword:

Dünyada çekici bulduğum tek kadın, açık ve net. Brad Angelina için bunu terk etmişti dingil kafa:)

8
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Buna da hastayım

8
0
yanıtYanıtla
Memleketim:

Ahmaklar.

2
6
yanıtYanıtla
ilber ortayli:

Bence en iyi yabanci dizi: Friends, en iyi yerli dizi: Leyla ile Mecnun.

5
1
yanıtYanıtla
XLX:

Cok iyi.

5
1
yanıtYanıtla
maho-aga:

yayindan kaldirin artik amerikan reklami istemiyoruz

1
3
yanıtYanıtla
nuri:

monicaaa

3
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

friendsin reunionu için sinemaya 200 lira bile veririm

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title