Haberler

Yunanistan'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Güncelleme:

Yunanistan'ın başkenti Atina, 5,1'lik deprem ile sallandı Yerin 2 kilometre altında oluştuğu belirtilen deprem dolayısıyla kısa süreli panik yaşanırken, elektrik ve telefon hatlarında kesintiler gerçekleşti.

Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezinin (EMSC) yaptığı açıklamaya göre, Yunanistan'ın başkenti Atina'da 5,1 şiddetinde deprem meydana geldi.

Yerel saatle 14:13'te meydana gelen deprem yerin 2 km altında oluştu. Depremin başkent Atina'da şiddetli biçimde hissedildiği ve halkın binaları boşalttığı aktarıldı.

CAN VE MAL KAYBI OLUP OLMADIĞI HENÜZ BİLİNMİYOR

Deprem sebebiyle can ya da mal kaybı olup olmadığı henüz bilinmiyor. Deprem dolayısıyla kısa süreli panik yaşanırken, elektrik ve telefon hatlarında kesintiler gerçekleşti.

FIRTINA FELAKETİ YAŞANMIŞTI

Yunanistan yaklaşık 10 gün önce sağanak, dolu ve fırtına felaketiyle sarsılmıştı. Yaşanan fırtına sonucunda 2'si çocuk 6 turist hayatını kaybetmiş, 108 kişi de yaralanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Yunanistan Atina Haberler

500

Yorumlar (1)

Vatandas:

Ne komşusu ulan?!!! Her türlü apaçık düşmanlık yapıyorlar. Siz medya zaten düşmana hep dost oldunuz. Dosta düşman! Komşuymuş...

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title