Haberler

Yüzündeki cilt hastalığı yüzünden efsane film karakteri Batman'e benzetiliyor

Güncelleme:

ABD'de dünyaya gelen bebek, görenlerin dikkatini çekiyor. Nadir görülen bir cilt hastalığıyla doğan bebek, yüzündeki siyah izle efsanevi film karakteri Batman'e benzetiliyor. Kızının tedavisi için araştırmalarda bulunan anne, Amerika'da tedavinin çok uzun süreceğini öğrenmesiyle Rusya'da bulunan konunun uzmanı bir doktorla irtibata geçti.

Minik bebek Luna Fenner'in hikayesi, medyanın dikkatini çekti. Yüzündeki siyah lekeyle doğan minik bebek, film karakteri Batman'e benzetiliyor. Kızının tedavisinin Amerika'da çok uzun süreceğini öğrenen anne, Rusya'da konunun uzmanı bir doktorla irtibata geçti.

Reuters'in haberine göre, nadir görülen bir cilt hastalığı ile dünyaya gelen bebek, tedavi olmak için Rusya'ya getirildi.

TEDAVİ MALİYETİNİ KAMUOYU İLE PAYLAŞTI

Carol Fenner, kocasıyla birlikte kızları Luna'yı ABD'de birçok tıbbi uzmana götürdü. Ancak Carol, önerilen tedavinin birkaç yıl alacağının kendisine söylendiğini, maliyetinin de 400.000 dolar civarında olacağı bilgisinin verildiğini kamuoyu ile paylaştı.

RUS DOKTOR İLE TEMASA GEÇTİ

Minik bebeğin annesi Carol Fenner, Kransodar bölgesinde Pavel Popov'da yaşayan, cilt hastalıkları konusunda uzmanlaşmış bir Rus doktor bularak kendisiyle temasa geçti.

TEDAVİ İÇİN RUSYA'DALAR

Doktor, Fenner'e kendi yöntemlerinin daha az zaman alacağını ve bebeğin yüz derisine karşı daha hassas tedavi uygulayacağını söyledi. Carol, doktorla görüştükten sonra kızının şansını arttırmak için binlerce kilometre uçtu.

Luna'nın, her birinin yaklaşık 25.000 doları tutarında altı ile sekiz ameliyat geçirmesi bekleniyor. Tam tedavi süresinin ise 18 ay kadar süreceği belirtildi.

BAĞIŞ TOPLANDI

Ayrıca, olayın kamuoyun üzerinden paylaşılması üzerine birkaç ay önce, Carol ve kocasının, tıbbi harcamalarını karşılamak için bağış toplama kampanyası başlattığı öğrenildi. Şimdiye kadar yaklaşık 40.000 dolar toplamayı başardılar.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Rusya Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title