Haberler

Karısı İçin Sipariş Ettiği Bikini Kargosundan 120 Bin Liralık Külçe Altın Çıktı

Güncelleme:

Fransa'nın Vannes şehrinde yaşayan 27 yaşındaki Julien Chagnot'ya, karısı için sipariş ettiği bikini yerine 120 bin lira değerinde külçe altın gönderildi.

Fransa'da bir kişi, internetten sipariş ettiği kargosunda bikini yerine karmaşa sonucu külçe külçe altınlarla karşılaştı. Kuryeden siparişini teslim alan adam, paketi açtığında büyük bir şok yaşadı.

PAKETİN AĞIR OLMASI DİKKATİNİ ÇEKTİ

Chagnot, geçen cumartesi evine gelen bir kuryeden siparişini teslim aldı."İmzaladığım pakete çok fazla dikkat etmedim, çünkü aslında karım için bir bikini bekliyordum." diyen 27 yaşındaki genç, paketin büyük olmadığını ama ağırlığında bir farklılık hissettiğini söyledi.

AÇINCA NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Chagnot, paketi açtığında ise büyük bir şok yaşadı. Paketin içinden karısının bikinisi değil, fiyatı yüz binlerce lirayı bulan külçe altınlar ile karşılaştı. Ağırlığı 700 gramı bulan, 1900'lerin başında basılan Louis sikkeleri ve 20 ila 50 gramlık külçe altınların çıktığı paket, 120 bin lira değerindeydi.

POLİSLER TEBRİK ETTİ

Paketin üzerindeki adresin kendisininki olmadığını fark eden genç adam, 2 kilometre uzaklıktaki altınların gerçek sahibinin evine gitse de bulamadı. Paketi karakola teslim eden Chagnot, polislerin kendisini tebrik ettiğini söyledi.

27 yaşındaki genç, daha sonra altınların sahibi koleksiyonere telefonla ulaşıp olan biteni anlattıktan sonra polis merkezindeki siparişine ulaşabileceğini aktardı. Chagnot'un, marttaki Vietnam gezisi için verdiği bikini siparişi ise hala teslim edilmedi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Fransa 3.Sayfa Komik - İlginç Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (74)

tablet reyizzz:

türkiyede tam tersin iphon x sipariş edersin hıyar çıkabilir

72
2
yanıtYanıtla
Recepoğlu Erhan karacan:

İPhone X telefonmu Gs store dan gs işletim sistemli taraftalara özel telefon çıkartmışlar 12 GB RAM 256 GB kafıza ben aldım uygunda

yanıt2
yanıt7
sade vatandaş:

altını bekleyen adam da kutuyu bir açıyor ki don var. asık komedi diğer tarafta yaşanıyor onu bulun :D

55
1
yanıtYanıtla
Leyla:

Of ya ne güldum!

yanıt3
yanıt0
ömer kaan uyanık:

biz sipariş verince altın yerine hıyar çıkar

50
1
yanıtYanıtla
misafiir:

Bizde olsa altın siparişi yerini bikini gönderirler

49
1
yanıtYanıtla
BENZİNCİ:

Avrupada hapishaneler tek kişilik hücre. Bunu göze alır mı?

38
10
yanıtYanıtla
Anka:

Biraz belgesel seyret , avrupada hapis dedikleri , Türkiyede 1 1 diye kiralaniyor .

yanıt11
yanıt7
THE BOY:

Türkiyede olsa o altınları bida bulamazlar

26
18
yanıtYanıtla
DÜRBÜNLÜ:

Hatta 0 koleksiyonerin evi de soyulur.

yanıt5
yanıt1
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title