Haberler

İranlı zombi kız cezaevinde konuştu: Sosyal medya hayatımı kararttı

Güncelleme:

Instagram'da paylaştığı aşırı makyajlı ve filtreli fotoğraf ve videolarla uluslararası şöhrete kavuşan 22 yaşındaki Sahat Tabar, cezaevinde açıklamalarda bulundu. Tabar, "Sosyal medya hayatımı kararttı" dedi.

Sosyal medyada paylaştığı makyajlı ve filtreli fotoğraf ve videolarıyla uluslararası kamuoyunun dikkatini çeken ve birçok insan tarafından, "Zombi gelin", "Çakma Angelina Jolie" ve "zombi kız" diye anılan 22 yaşındaki Sahar Tabar geçtiğimiz ay gözatlına alınmıştı.

Gençlerin ahlakını bozduğu, şiddeti körüklediği ve yasa dışı yollarla para kazandığı gerekçesiyle tutuklanan Tabar, İran'ın devlet televizyonu IRTV2'ye çıktı. İran televizyonuna açıklamalarda bulunan Tabar, "Sosyal medyada bir an önce ünlü olmaya çalışma çılgınlığı benim hayatımı kararttı. Benim çocukluk hayalim ünlü olmaktı. Sosyal medyada paylaşım yaptıktan sonra insanların bunu beğendiğini ve beğenilerin arttığını görünce doğru şeyi yaptığımı hissettim" dedi.

İranlı zombi kızdan acı itiraf: Sosyal medya hayatımı kararttıİran televizyonuna çıkan ve yüzü mozaikli olarak röportaj veren Sahar paylaşımlarından dolayı çok pişman olduğunu söyledi.

"AMACIM ANGELINA JOLIE'YE BENZEMEK DEĞİLDİ"

2017 yılında, "Angelina Jolie'ye benzemek için 50 ameliyat olan kız" ifadesiyle paylaşılan fotoğrafıyla şöhrete kavuşan genç kadın, "Ben aslında fotoşopla oynanmış halime benzemiyorum. Amacım Angelina Jolie'ye benzemek değil, 2005 yapımı Ölü Gelin filmindeki karaktere benzemekti" dedi.

Facebook ve Twitter'ın yasak olduğu ve sadece Instagram'ın kullanılabildiği İran'da fotoğraflarını paylaşan Tabar, "Annem bana sürekli bunları bırakmam gerektiğini söylüyordu ama onu dinlemedim. Bazen yabancı birinin sözleri kendi öz ebeveyninizin sözlerinden daha önemli hale gelebiliyor" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Sosyal Medya İran Haberler

Bakmadan Geçme

Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (10)

kenan:

çok tatlı yaaaaaaaa

3
5
yanıtYanıtla
fth:

iranın özeti

6
1
yanıtYanıtla
AMİN:

kız diyor ki bu resimler ben değilim, bunlar fotoşop

6
0
yanıtYanıtla
yoldaki işaretler:

akıl büyük niğmet

4
0
yanıtYanıtla
melek:

aynen

2
0
yanıtYanıtla
tuncer:

zombiran

1
0
yanıtYanıtla
angarali coban:

napak simdi . . . bize ne. . . .

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

tarak kurek işler vırık cırık falan filan

0
0
yanıtYanıtla
Şah25:

Banamı sordun zombi gelin olmak isterken ha.

0
0
yanıtYanıtla
ROVASATA DURSUN:

BIR INSAN KENDINE YAPTIGI ISKENCEYI BASKALARINA ATMAMALI BIZMI DEDIK SANA KENDINI YARATIGA DONZER DIYE ISKELETOR

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title