Haberler

Benzincide Cinsel İlişki Ölümle Bitti, Genç Kızın Sevgilisi "Sert Takılmıştık" Dedi

Güncelleme:

ABD'li genç, benzin istasyonunda sert cinsel ilişkiye girdikten sonra sevgilisinin öldüğünü söyledi. Polisin araştırması sonucu genç kızın ağır şiddet içeren cinsel istismara maruz kaldığı anlaşıldı.

ABD'nin San Antonio şehrinde 19 yaşındaki ponpon kızlık yapan sevgilisini cinsel ilişki esnasında sert davranarak öldüren Mark Howerton isimli adam, tecavüz ve cinayet iddiasıyla tutuklandı.

ESKİ ERKEK ARKADAŞLARI HAKKINDA TARTIŞMIŞLAR

22 yaşındaki Howerton, Cayley Mandadi isimli kızı öldürdüğü iddiasını reddederken girdikleri sert cinsel ilişki sonucu kızın hayatını kaybettiğini ifade etti. Genç adam San Antonio'daki bir müzik festivalinde sevgilisinin eski erkek arkadaşları hakkında tartışmaya başladıklarını ve bu süre içinde Cayley isimli kızın aşırı derecede içki içtiğini ve ecstasy isimli uyuşturucunun bir çeşidi olan Molly isimli haplardan kullandığını söyledi.

BENZİN İSTASYONUNDA İLİŞKİYE GİRMEK İÇİN DURMUŞLAR

Howerton sevgilisi ile cinsel ilişkiye girmek için bir benzin istasyonunda durduklarını anlatırken, girdikleri ilişkiyi "sert" ve "kaba" olarak tanımladı ve "sert takıldık" ifadelerini kullandı. İlişkiden sonra genç kız kendisini iyi hissetmediğini söyledi. Howerton onu hemen hastaneye götürdüğünü söylese de doktorlar 19 yaşındaki kızın beyin ölümünün gerçekleştiğini ifade etti. Howerton hastane giderlerken kız arkadaşının nefes alıp vermesinin durduğunu söyledi.

GEÇMİŞTE KIZI TEHDİT ETMİŞ

Genç kızın bir arkadaşının polise verdiği ifadede, Howerton'ın bir zamanlar genç kızın yurt odasını darmadağın ettiğini ve onu balkondan atmakla tehdit ettiğini söyledi.

Cayley isimli kızın sevgilisinden korktuğunu defalarca söylediği öğrenildi. Adli tıptan alınan bilgiye göre, kızın vücudu baştan aşağı çürükler ve çiziklerle kaplıydı ve her iki göz kapağı da şişmiş ve çürümüştü.

BULGULAR ADAMI YALANLADI

Yaralanmaların biçiminin Howerton'ın iddia ettiği gibi sert cinsel ilişki iddiasıyla bağdaşmadığı onun yerine fiziksel şiddet içeren cinsel saldırıya benzediği ifade edildi. Howerton'ın avukatı müvekkilinin masum olduğunu iddia etti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri San Antonio Mola Cinsellik Komik - İlginç Dünya Haberler

500

Yorumlar (62)

NİSAN:

İyi olmuş biri cehennemin dibini diğeri hapsi boylamış darısı diğerlerinin başına

24
51
yanıtYanıtla
Aveller arasında kalmış.:

Avelsin yobaz.

yanıt7
yanıt5
insanım diye gezme:

darısı sana

yanıt11
yanıt6
NİSAN:

esas size yazıklar olsun bu sapıklıklar size normal geliyor ya Allah sizinde belanızı versin

yanıt11
yanıt2
YALAN DUNYA:

En iyi amerikali gebermis olanidir.dunya bir pislikten daha kurtuldu.

19
25
yanıtYanıtla
ttt:

dünyadan bir necaset daha temizlendi...

16
27
yanıtYanıtla
hamit:

kem söz sahibine aitir bunuda unutma kocum

yanıt9
yanıt4
iso52:

Sonuçta oda bir evlattır. . hatasıyla canından olmuş. . . . üzücü tabiki. . . günahı ona. . . sevinmek müslümana yakışmaz. .

39
2
yanıtYanıtla
Ebu Huzeyfe:

Gitti cehenneme necis müşrik

23
13
yanıtYanıtla
SEDAT SERVÎ:

Tüm kâfirlerin ve günahkâr müslümanların yeri cehennemdir.Kâfirler orada ebedi kalırlar , Müslüman günahkârlar ise cezalarını çekinceye kadar.

yanıt11
yanıt7
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title