Haberler

Aşkını kanıtlamak isteyen genç kız, AIDS'li erkek arkadaşının kanını kendisine enjekte etti

Güncelleme:

Hindistan'da erkek arkadaşına olan bağlılığını kanıtlamak isteyen genç bir kızın yaptığı hareket, sosyal medyada viral oldu. AIDS olan erkek arkadaşının kanını kendine enjekte eden kız hakkında yorumda bulunan sosyal medya kullanıcıları, "Mecnun duysa mezarından kalkar" ifadelerini kullandı.

Kuzeydoğu Hindistan'daki Assam kentinde yaşayan genç bir kız, erkek arkadaşına olan bağlılığını kanıtlamak adına akılalmaz bir harekete imza attı.

FACEBOOK'TAN TANIŞMIŞLAR

İddialara göre 3 yıl önce Facebook üzerinden tanışan ikili, bir süre konuştuktan sonra sevgili oldu. Genç kız, çocuğa sırılsıklam aşık olurken, AIDS taşıyan çocuk ise bir süre bu durumu sakladı. Daha sonra ise tüm olanları sevgilisine anlattı.

AŞKINI KANITLAMAK İÇİN YAPMIŞ

Genç kız ise çocuğa olan sadakatini kanıtlamak adına, erkek arkadaşının HİV virüsü taşıyan kanını kendisine enjekte etti. AIDS olan erkek arkadaşının kanını kendine enjekte eden kız hakkında yorumda bulunan sosyal medya kullanıcıları, "Mecnun duysa mezarından kalkar" ifadelerini kullandı. Olayın ardından kıza yapılan iki test de negatif çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (6)

Roberto Mancini:

O kadar değil, ama ben verem olan eşimin dudaklarından öpüyordum, anca beraber kanca beraber, ölsek de beraber kalsak da beraberiz diye, bana bulaşmadı ama eşim iyileşti, hiçbir şeyi kalmadı Allahıma sonsuz şükürler olsun ...

40
3
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Kadin Hintli ye benzemiyor.Gene yalan haber.

41
1
yanıtYanıtla
Yunus N N:

Vay enayi

27
0
yanıtYanıtla
erkan akgün:

ebleh

21
1
yanıtYanıtla
ercüment kaya:

Neyse günahlarını almayım.

6
2
yanıtYanıtla
Başka Murat:

Gerzek salak mal

6
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title