Haberler

Dün Baba Olan Alişan'ın Bebeğinin Fotoğrafı Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Ünlü türkücü Alişan ve oyuncu Buse Varol'un ilk bebekleri dün dünyaya geldi. Çiftin bebeklerinin ilk fotoğrafı ise 2. Sayfa programında yayınlandı.

Geçtiğimiz sene dünya evine giren türkücü Alişan ile oyuncu Buse Varol'un ilk bebeklerini dün Altunizade'deki özel bir hastanede dünyaya geldi. Çiftin bebeklerinin ilk fotoğrafı ise Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına yayınlandı.

BEBEĞİN FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI

Dün ilk bebeğini kucağına almanın mutluluğu yaşayan Alişan'ın Burak adını verdikleri oğlunun ilk fotoğrafı yayınlandı. Programın sunucuları çiftin bebeklerinin fotoğrafını yayınlarken "Mutluluğun fotoğrafı" yorumunu yaparken bebeği baba Alişan'a benzettiler.

Dün Baba Olan Alişan'ın Bebeğinin Fotoğrafı Ortaya Çıktı

4 KİLO 365 GRAM DOĞDU

13 Şubat 2019 Çarşamba günü saat 10.19'da Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Furkan Kayabaşoğlu tarafından gerçekleştirildi. Buse Varol'un doktoru şu açıklamayı yaptı: "Alişan ile Buse Varol çiftinin bebeği, 4 bin 265 gram olarak dünyaya geldi. Bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Kendilerine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz."

Dün Baba Olan Alişan'ın Bebeğinin Fotoğrafı Ortaya Çıktı

"HAYIRLI OLSUN DEMEK BU KADAR ZOR DEĞİL"

İlk kez babalık heyecanı yaşayan Alişan sosyal medyada yapılan kötü yorumlara isyan etti. Hastane önünde açıklama yapan Alişan, isyanını şu sözlerle dile getirdi: "Bıraksınlar saçma sapan yorum yapmayı. 'Allah analı babalı büyütsün' demek ya da 'hayırlı olsun' demek bu kadar zor değil. Az önce yine aptal aptal yorumlar var. Çocuk dünyaya gelmiş; bir melek dünyaya gelmiş, adam iyi olur kötü olur, seversin sevmezsin ama bir 'hayırlı olsun' de. Çok ayıp ya."

Dün Baba Olan Alişan'ın Bebeğinin Fotoğrafı Ortaya Çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Altunizade Buse Varol Alişan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (46)

sali:

analı büyüsün babayı boş verin

5
12
yanıtYanıtla
Müftü Dede:

Çocuk dogdugunda:ALLAH hayırlı uzun ömürler versin denilir.(analı babalı büyütsün)denilmez..Peygamberimiz analı babalımı büyüdü..??? Lütfen dualarımızı usülüne uygun yapalım..dini konularda,,yanlış yapmayalım kardeşlerim.

12
2
yanıtYanıtla
Müşerref Teyze:

ALLAH RAZI OLSUN HOCAM..ÇOK DOĞRU SÖYLÜYORSUN..BİLMİYORDUM ÖĞRENDİM.

yanıt5
yanıt1
Bursalı:

Sağolun Müftü Dedeciğim bilmiyordum

yanıt3
yanıt1
Tabutçu:

Bu ölmemişmiydi yaavv. O zaman, o tabutu kime yapmıştım.

2
12
yanıtYanıtla
ADA:

bence haklı Allah herkese anne baba olmayı nasip etsin hayırlı uğurlu olsun

7
5
yanıtYanıtla
seniha:

Allah analı babalı büyütsün ama daha çok küçük keşke resim koymasalardı.

8
3
yanıtYanıtla
Müşerref Teyze:

SENiHA aşagıda müftü dedenin yazısını okumadığın anlaşılıyor..okumanı tavsiye ediyorum.sevgiler.

yanıt0
yanıt0
seda:

çok umurumuzda ya u7lan ne slaksınızzz

5
5
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Çocuğun kime benzemesinden daha önemli konular var,,örnegin çocuk dogdugunda erkekse iki kızsa bir adet AKİKA kurbanı kesilip fakirlere dagıtılırsa o çocuk ömür boyu kazalardan korunur.bu peygamberimizin biz müslümanlara sünnetidir.emre uyanlar kazanır,,uymayanlar kaybederler.

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title