Haberler

"Dönüşmezsek Toprak Ana İnsanoğlunu Yok Edecek"

TEDx konuşmacıları arasında yerini alan Hale Caneroğlu, dinleyicilerine yeni bakış açıları kazanarak potansiyallerine ulaşmaları ve mutlu olabilmeleri için tüyolar verdi.

Kişisel gelişim ve dönüşümün insanlığın kurtarılması için şart olduğunu söyledi.

2004 yılında hayatlarımıza Avrupa Yakası'nın Yaprak'ı olarak giren Hale Caneroğlu, yeni kariyeri olan Mutluluk Öğretmeni olarak, TEDx konuşmacıları arasında yerini aldı. "Dönüşmezsek Toprak Ana insanoğlunu yok edecek" diyen Caneroğlu, sözlerine şöyle devam etti: "kişisel gelişim ve dönüşümü sadece kendi hayatınızı iyileştirmek için yapılması gereken bir şey olarak görüyorsanız, yanılıyorsunuz! Aslında tüm insanlığı ve dünyayı kurtarıyorusunuz.."

Heal Your Life ve Orange Frog öğretilerinden derlediği konuşmasıyla Hale Caneroğlu bu sefer bambaşka bir alanda ve bambaşka yetenekleriyle kendini izleyenleri yeniden büyüledi. Caneroğlu, konuşmasında şu üç mesaja yer verdi: hepimizin içi kayıtlarla dolu bir kara kutusu var; Önce mutluluk, sonra başarı; İnsan olmayı hatırlama zamanı.

Yeni kariyeri ve TEDx sunumu hakkında konuşan Caneroğlu "Eğer başarı mutluluk getirseydi ben mutlu olurdum. Marilyn Monroe da dünyanın en mutlu insanı olurdu. Başarı mutluluk getirmez. Mutluluk bir seçimdir. Önce mutluluk sonra başarı" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hale Caneroğlu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title