Haberler

Dokuma makinesine önce montunu sonra kolunu kaptıran esnaf, feci şekilde can verdi

Güncelleme:

Denizli'de dokuma atölyesinde çalıştığı sırada çalışan makineye önce montunu kaptıran iş yeri sahibi daha sonra kolunu kaptırdı. Kolu koparak ağır yaralanan esnaf, hastaneye kaldırıldığı sırada hayatını kaybetti.

Merkezefendi ilçesi Akçeşme Mahallesinde edinilen bilgilere göre, İbrahim Keskin (31), kendisine ait dokuma atölyesinde çalıştığı sırada montu makineye dolandı. Hızla çalışan makine Keskin'in montunu sardıktan sonra kolunu çekti.

ÇIĞLIKLARINA ÇALIŞANLAR KOŞTU

Makineden kolunu kurtarmaya çalışsa da başarılı olamayan Keskin'in yardım çığlıklarına çalışma arkadaşları koştu. Kolu kopan ve ağır yaralanan Keskin'i yerde gören arkadaşlarından biri fenalaştı. Diğer vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

YOLDA HAYATINI KAYBETTİ

Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, Keskin'i ve kopan kolunu alarak Denizli Devlet Hastanesine doğru hızla hareket etti. Keskin'i kanlar içinde görerek fenalaşan çalışma arkadaşı ise bir başka ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Sağlık ekiplerini yoğun müdahalesine rağmen işyeri sahibi hayatını kaybetti. Olay yeri inceleme ve Cumhuriyet Savcısı bölgeye gelerek incelemelerde bulundu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

İbrahim Keskin Merkezefendi Denizli Haberler

500

Yorumlar (26)

ADANA01:

Gitti güzelim mont

1
43
yanıtYanıtla
Yörük oğlu:

Soytarı

yanıt6
yanıt0
Vicdandan yoksun:

Allah belanı versin aşağılık yaratık

yanıt1
yanıt0
12345:

BUNUN BİLE ESPRİSİNİ YAPARAK KOMİK OLDUĞUNU MU DÜŞÜNÜYORSUN. ALKIŞLARIN BU GEREKSİZİ

yanıt1
yanıt0
Radim:

Sen insan olamassin

yanıt4
yanıt0
Murat:

Geri zekalı birisi olmasan böylesi bir yorum yapmazdın. Allah seni bildiği gibi yapsın inşallah.

yanıt5
yanıt0
Mete:

Senin beynin gitmis

yanıt3
yanıt0
mia:

Sende beyin yok o daha kotu terbiyesiz herif.

yanıt3
yanıt0
FAKE:

Heryere adana01 diye yorum yapıyorsun insanları tahrik edicek şekilde amacın nedir? Adanalıları mı kötü göstermeye çalısıyorsun

yanıt2
yanıt0
Osman:

Çalışan dönen aksamlı makineye montla gömlekle bol pantolonla uzun saçla, sarkan veya geniş olup makinanın kapabileceği herhangi birşeyle yaklaşılmaması gerekiyordu. Tedbirleri ciddiye alalım. Allah rahmet eylesin.

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title