Haberler

Kazada Ölen Hamile Doktorun Bebeğine Yazdığı Mektup Yürekleri Burktu

Güncelleme:

Konya'da doktor çift, önce TIR'a, sonra minibüse çarpıp şarampole yuvarlanan otomobilde hayatını kaybetti. Hamile kadının bebeğine bıraktığı mektupta "Dün sana hamile olduğum kesinleşti. Şükür namazı kılacağım." yazdığı ortaya çıktı.

Konya'da önce TIR'a, sonra minibüse çarpıp şarampole yuvarlanan otomobilin sürücüsü doktor Süleyman Köse (27) ve hamile eşi doktor Nurgül Köse, yaşamını yitirdi. Kaza yerinde etrafa savrulan ajanda da ise Nurgül Köse'nin, hamile olduğunu öğrendikten sonra, "Bebeğim, dün sana hamile olduğum kesinleşti. Kan değerlerim yükselmiş. Çok mutlu oldum. Şükür namazı kılacağım." yazdığı mektubu yürekleri burktu.

Kaza, saat 19.00 sıralarında Konya- Beyşehir yolunun 5'ncı kilometresinde meydana geldi. Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesinde görevli doktor Süleyman Köse yönetimindeki otomobil, kontrol çıkarak karşıdan gelen Süleyman Çakmaz'ın (32) kullandığı TIR'a çarptı.

OLAY YERİNDE CAN VERDİLER

Çarpmanın şiddetiyle TIR devrilirken, savrulan otomobil, Osman Tetik (37) yönetimindeki minibüse çarpıp şarampole yuvarlandı. Sürücü Süleyman Köse ve eşi Sarayönü Devlet Hastanesi'nde görevli doktor Nurgül Köse, olay yerinde yaşamını yitirdi. Diğer sürücüler Çakmaz ve Tetik ise kazadan yara almadan kurtuldu.

OTOPSİ YAPILACAK

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Nurgül Köse'nin otomobil içinde sıkışan cansız bedeni itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Çiftin cesetleri otopsi için Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.

HAMİLE OLDUĞU GÜN BEBEĞİNE MEKTUP YAZMIŞ

Kaza yerinde etrafa savrulan Nurgül Köse'ye ait ajanda da ise hamile olduğunu öğrendiği gün bebeğine yazdığı mektup yürekleri burktu. 28 Aralık 2018 tarihinde yazılan mektup da "Bebeğim, dün sana hamile olduğum kesinleşti. Kan değerlerim yükselmiş. Çok mutlu oldum. Şükür namazı kılacağım. Baban yanımızda değildi. İşteydi her zaman ki gibi. Telefondan aldı haberi. Çok merak ediyordu. Sonucu öğrenmek için defalarca aradı ve mutlu haber ulaştı. İnşallah seni kucağımıza sağlıklı bir şekilde alabiliriz. Dün baban nöbetçiydi, bugünde devam ediyor." şeklinde duygularını ifade ettiği görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konya Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (34)

BATTALGAZİ:

Allah rahmet eylesin yalnız doğmamış çocuğa mektup yazmak ne ben onu anlamadım

2
42
yanıtYanıtla
SEYYİTGAZİİİ:

tam takoz muşsun la. . .

yanıt4
yanıt0
Vn:

Demekki cok sevinmis.yaziya dokmüs bekledigi birseydi belliki.nasil bu kadar kaba dusunebiliyorsunuz merak ediyorum.

yanıt4
yanıt0
ADANALI:

Allah rahmet eylesin göz yaşlarıma hakim olamadım mekanınız cennet olsun

36
1
yanıtYanıtla
Garip:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

35
0
yanıtYanıtla
Memur:

Çok üzüldüm feci bir kaza tarifsiz bir acı... Allah rahmet eylesin rabbim bebeği ile cennette bir araya getirsin eşini kendisi inşallah amiinnn...

31
1
yanıtYanıtla
Gülcan:

Allah rahmet eylesin genç ölüm malasef çok zor yakınlarına sabır versin Allah

30
0
yanıtYanıtla
Derebeyi:

Yıllarca okut emek ver yetiştir boktan bir kazada iki yetişmiş hekim gitsin. Ne var bu hızda ??

28
2
yanıtYanıtla
Anne:

Hayaller umutlar hayat gelecek hepsi yarim kaldi. Rabbim ailesine sabir versin.

28
0
yanıtYanıtla
vehbi:

sanki yuregime hancer girdi, ne aci . Allah rahmet eylesin ucune de

24
1
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title